Ti hogy oldjátok meg a kinnti fényfűzér áramosítását? (ERKÉLY)
Hosszabbítóval. Igaz én saját házban élek, az erkélyen át van dobva a hosszabbító és az van levezetve a pincébe.
Panelben nem tudom, hogy lehetne megoldani. Vannak olyan fényfüzérek (legalábbis itt ahol élek) amik elemmel működnek. Nekem olyan van kint. Esetleg egy olyannal, vagy a fényfüzér vékony kábelét áthúzni az ajtó alatt. Sajnos nincs több ötletem. :(
Én az IKEA-ban vettem, elvileg otthon is lehet kapni (szintén IKEA). Hópelyheket vettem. Vannak öntapadósak is meg tapadókorong nélküliek is, 2 db AA elemmel működnek. Esetleg érdemes körülnézni Tesco, Auchan. Jah meg Butlers! Az is van otthon, ott is vannak ilyen elemes csodák :)
Én Svájcban élek, nálunk nagyon sok fajta van: angyalos, hópelyhes, holdas, csillagos.
Szia!
Ebben az esetben mi mindenképp elemes világítást javasolnánk. Sőt például léteznek napelemes karácsonyi világítások is, azok között is érdemes szét nézned. A vásárlók imádják! És még az áramszámlád sem fog növekedni karácsonykor! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!