Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért nem vetítik a szabadon...

Miért nem vetítik a szabadon fogható adók egyikén sem a Reszkessetek betörők! 4., 5. és 6. részét karácsony valamelyik részén?

Figyelt kérdés

Sokan nem is tudják, de Kevin (alias: Alex) kalandjai nem álltak meg a 3. résszel, hanem utána lett még három másik rész. Én sem tudtam róla egészen ma délutánig, amikor is a Viasat 3-ra kapcsoltam, ahol épp akkor ment a Reszkessetek betörők! 5. Már nem láttam belőle semmit, mert már vége volt és az utána következő reklámblokk ment. Akkor kerestem rá, illetve akkor realizáltam, hogy van ennek folytatása is. Egyébként én nyitott lennék rá, bár tudom, hogy vannak, akik rühellik amblock a Reszkessetek betörők! filmeket, mert már unják, megint mások meg a Reszkessetek betörők! 3-at nem szerették, mert túlságosan hozzá voltak szokva az eredeti szereplőgárdához, szóval nyilván megosztó lenne.

Miért nem vetítik ezeket a részeket az RTL-en, TV2-őn (az első három részt az elmúlt időszakban itt vetítik, bár emlékszem, hogy régebben az akkori RTL Klubon ment), az MTVA valamelyik csatornáján vagy valami olyan adón, amit többen néznek? Az eddigi években a Viasat 3-on sem vetítették.

Sok ünnepi filmnek van háromnál több része (pl.: Sissi vagy Shrek), így ezeket is, illetve bizonyos egyrészes karácsonyi filmeket is levetítenek karácsony nyolcadában, illetve két ünnep között. Sokan eleve kiveszik ezt az időszakot szabadságnak, valakiknek meg egyenesen kötelező ekkor kivenni a szabadnapjaiknak egy részét. De jó lenne más téli ünnepekre is, mondjuk újévre stb., bár tény, hogy akkorra már megvannak a hagyományos műsorok, ellenben a mostani időszakra még nincs tipikus műsorkínálat, ellenben abban konszenzus van, hogy a sima, profán, hétköznapi műsort nem lehet leadni ilyenkor. Szerintem aki az első hármat nézi, az ezeket is nézné. Ha az lenne a gond, hogy mások a szereplők, mert már igencsak megöregedtek az első két rész színészei, akkor a 3. részt is le lehetne venni a műsorról.

Miért nem vetítik ezeket? Szerintem nagyon családias és szórakoztató ünnepi műsor lenne, pláne, hogy ezeket alig látták az emberek.

tegnap 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Érdekes kérdés, bár a választ nem tudom, én is támogatnám, hogy vetítsék ezeket a filmeket is. Azért írok választ, hogy lássam, ha esetleg valaki válaszol, aki tudja a választ.
tegnap 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Azoknak mar semmi kozuk az eredeti tortenethez. Kifejezetten unalmas akciofilmek. En szerintem az 5-ig neztem
tegnap 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:

#2.

Nem tudom, én még nem láttam, de elvileg a 4. pont, hogy a 1-2. "eredeti" sztorijához tér vissza, csak nyilván Kevin nem lehetett egy akkor már 2X vagy 3X éves srác.

ma 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Videán fent vannak a részei. 5-ig biztos.
ma 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg a Disney +-on is
ma 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A 6.-at január 1.-jén adja a Disney Channel, 14:15-kor, ha gondolod. És akkor teljes lesz a Reszkessetek betörők palettád.🙃

ma 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Reszkessetek betörők 6. Disney+ original. Biztos nem fogja odaadni a jogokat a tv-nek.

Amúgy nem veszítünk vele sokat. Rendkívül irritáló film. A gyerek talán az összes közül a legbosszantóbb, és a plot is ilyen... disney-s. 2021-ben gyártották.

ma 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!