Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyra hányadikán kapjáto...

Karácsonyra hányadikán kapjátok az ajándokékat? És a nap melyik részén?

Figyelt kérdés

tegnap 10:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
24 este vacsora után
tegnap 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Ithon mindig dec 24-en vacsora utan a csaladtop, de ha megyunk masnap unokstesomekhoz akkor 25 vagy 26-an ajandekozunk:)

Nem nagy dolgokat, de akkor is mindog adunk valamit egymasnak.

De volt mar hogy januarban adtunk ajandekot, mert akkor voltunk itthon:)

tegnap 11:04
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
24. este
tegnap 11:26
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
24 ebéd után, ha már kész a fadíszités és mindenki megkajált (nem közös kaja), mindenki akkor eszik, amikor akar. Utána 25-én v 26-án mikor megjonnek a vendégek, rögtön szétosztják/szétosztjuk, és aznap közös kajálás kezdődik fél órán belül. Ebéd tájékán szoktak érkezni.
tegnap 11:39
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Nalunk december 10-en volt parommal, csaladommal dec 25-en.
tegnap 12:18
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Csak szűk családban adunk ajándékot a gyerekeknek, december 24-én, sötétedés után, estefelé.
tegnap 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
24-én este 6-7 felé.
tegnap 14:08
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Mi Nyugat-Magyarországon élünk, itt (beleértve Budapestet is) a német kulturális hatás miatt 24-én van az ajándékozás (hogy délelőtt, délután, vagy este, az aszerint dől el, hogy hogyan jó mindenkinek, apám, bátyám, és én is műszakosak vagyunk), de feleségem családjában, akik Kelet-Magyarországon élnek, 25-én, mint a világ nagy részén is.
tegnap 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
24 este, ez terjedt el. Persze unokatesok kesobb jonnek, nekik 26. Parommal korabban, most 2 hettel korabban volt
tegnap 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem ajándékozunk évek óta. Csak ketten élünk, a vőlegényem meg én. Ami kell, évközben megvesszük.
tegnap 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!