Milyen LMBTQ+ témájú filmeket ajánlotok ilyenkor karacsonyra?
Aziz Ansari: Master of None sorozatának van egy nagyon jópofa, LMBTQ témájú hálaadás/karácsonyi epizódja (talán az 1-2-ik évadban lehet), amiben a főszereplő leszbi haverja minden évben mással megy az ünnepi vacsorára.
Nyomokban előfordul a csaj másik epizódokban is, de nem emlékszem rá, hogy ennyire hangsúlyos lett volna.
A sorozat negyedik évada lényegében végig vele, meg az aktuális párjával foglalkozik. Nekem a negyedik évad nagyon nem jött be. Maga az LMBTQ vonal engem nem érdekel, de nem is zavarna. Szerintem önmagában sem lett túl (számomra) érdekes és még nagyobb gondom vele, hogy iszonyatosan nem illik a sorozat másik három évadához. Ezt inkább valami spinoff sorozatként kellett volna megcsinálniuk - ha már. Viszont neked talán érdekes lehet.
A Last of Us sorozat harmadik epizódja komoly hisztit váltott ki azzal, hogy két meleg szerelmét mutatja be. Talán neked is érdekes lehet, bár nem árt hozzá ismerni a sorozatot is, önmagában valószínűleg kevésbé élvezhető.
A Carol kösztümös leszbikus dráma, karácsonykor játszódik. Rooney Mara és Kate Blanchett játssza benne a főszereplőket.
Looking for Her az amazonon, ez is karácsonyi leszbikus film, egy hete néztük a barátnőmmel. Ez kevésbé magasröptű, inkább könnyed popcorn mozi, de azért még rém cuki.
Karácsonyi meglepi. Egy leszbikus pár van a fődzerepben. Kristen Stewart szerepel benne.
Nem a legjobb film olyan egyszer nézhetős, de nem rosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!