Más is egyedül van Karácsonykor?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és tökre egyedül vagyok.. anyámmal vagyunk egy háztartásban.. se párom se senki másom nincs.. bezzeg mindenki rakja fel a közös képeket ismerősökkel.. én meg majd el sírom magam :(tegnap 22:50
1/7 anonim válasza:
Detto. Parom videken, anyammal lehet egyedul programozni
2/7 anonim válasza:
Nem. Sajnálom a helyzeted, de próbálj meg minél többet kihozni belőle. Egyedüllétnek is megvannak a jó oldalai.
4/7 anonim válasza:
Miért nézegeted, hogy mások mit raknak fel?
Én már régen kikövettem a képfelrakókat.
De ha neked ez fontos... Akkor menj el sétálni, és fotózd a várost, falut, természetet, és rakd fel azt. Lehet, hogy mások ezt fogják irigyelni, hogy van időd relaxálni, míg ők a századik rokonhoz loholnak. A társ meg majd vagy jön vagy nem.
Anyád is magányos vagy ő örül a társaságodnak?
5/7 anonim válasza:
Én hazajöttem ünnepek alatt az egyetemről. Apukám 24én dolgozott. 25én nem. Ma szintén.
Tegnap megvoltak a rokonok.
Most totál egyedül vagyok.
Élvezd a helyzetet kicsit. Sétálj egyedül, relaxálj, vagy menj el futni egyet :)
6/7 anonim válasza:
Én már 10+ éve egyedül "karácsonyozok". Nem is nevezem karácsonyozásnak, inkább csak két olyan napnak, amikor nem kell elmenni melózni. Nálam nincsen karácsonyfa, ajándék, bejgli...stb. Telefonon dobok egy "Kellemes Krácsonyi Ünnepeket Kívánok!" sms-t 1-2 ismerősnek, családtagnak aztán szevasz.
7/7 anonim válasza:
Egyedül vagyok én is, de elvagyok, mint a befőtt. :) Nézek tévét, hallgatok zenét, sétálok egyet, ennyi. Karácsonyfa nálam sincsen, legfeljebb egy-két illatmécsest meggyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!