Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is egyedül van Karácsonykor?

Más is egyedül van Karácsonykor?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és tökre egyedül vagyok.. anyámmal vagyunk egy háztartásban.. se párom se senki másom nincs.. bezzeg mindenki rakja fel a közös képeket ismerősökkel.. én meg majd el sírom magam :(

tegnap 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Detto. Parom videken, anyammal lehet egyedul programozni
ma 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Sajnálom a helyzeted, de próbálj meg minél többet kihozni belőle. Egyedüllétnek is megvannak a jó oldalai.
ma 02:54
 3/7 anonim válasza:
100%
Aha, tök jó nyugi van! :)
ma 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nézegeted, hogy mások mit raknak fel?

Én már régen kikövettem a képfelrakókat.

De ha neked ez fontos... Akkor menj el sétálni, és fotózd a várost, falut, természetet, és rakd fel azt. Lehet, hogy mások ezt fogják irigyelni, hogy van időd relaxálni, míg ők a századik rokonhoz loholnak. A társ meg majd vagy jön vagy nem.

Anyád is magányos vagy ő örül a társaságodnak?

ma 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hazajöttem ünnepek alatt az egyetemről. Apukám 24én dolgozott. 25én nem. Ma szintén.

Tegnap megvoltak a rokonok.

Most totál egyedül vagyok.

Élvezd a helyzetet kicsit. Sétálj egyedül, relaxálj, vagy menj el futni egyet :)

ma 08:43
 6/7 anonim válasza:
100%
Én már 10+ éve egyedül "karácsonyozok". Nem is nevezem karácsonyozásnak, inkább csak két olyan napnak, amikor nem kell elmenni melózni. Nálam nincsen karácsonyfa, ajándék, bejgli...stb. Telefonon dobok egy "Kellemes Krácsonyi Ünnepeket Kívánok!" sms-t 1-2 ismerősnek, családtagnak aztán szevasz.
ma 09:52
 7/7 anonim válasza:
Egyedül vagyok én is, de elvagyok, mint a befőtt. :) Nézek tévét, hallgatok zenét, sétálok egyet, ennyi. Karácsonyfa nálam sincsen, legfeljebb egy-két illatmécsest meggyújtok.
ma 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!