Más sem szereti a karácsonyt?
Az nem opció, hogy a rokonok látogatása helyett otthon maradj? Az ünnepet lehet széppé és kevésbé széppé is tenni.
Egyébként a költekezés terén nem érdemes átesni a ló túloldalára, én sem teszem. :)
Nem vagyok érte oda. Régen szerettem, de elegem lett, belefásultam a folyamatos ( mindennapos) stresszbe. Nálunk hiába lenne nagy a család, rokonság, én kivontam magunkat a kötelező összejárós ajándékozásból. Csak a páromnak és a gyereknek veszek ajándékot, illetve a szüleimnek ( plusz míg élt anyós, ő szokott kapni jelképesen). Nem egyszer mondtam már a szüleimnek, hogy ne legyen ajándékozás. Jelképes sem, mert feleslegesnek tartom. Megvan a szokott parfümöm, tusfürdőm, stb. ALkoholt, kávét nem fogyasztok, desszertek nem jönnek be. Ha muszáj, szerezzen be ( vagy szóljon, és megveszem, odaviszem hozzájuk pl a kölnit vagy tusfürdőt) valamit, de nem. Párom sem erőlteti meg magát, neki is könyörögtem hogy ne vegyen semmit. Hát nem vett mégis??? A sírógörcs kerülget, mert hiába tudja, mit szeretnék, azért sem...
Még szerencse, hogy másnak nem kell ajándékot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!