Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A férjed, barátod mennyire...

A férjed, barátod mennyire szereti a Karácsonyt, szokott-e ajándékozni, és ha nem, hogy viseled?

Figyelt kérdés
ma 14:43
 1/4 Metionin ***** válasza:
27%
Pont leszarja szerencsére. Az anyja minden évben hatalmas igazi rongyrázós képmutatós sznob banzájt rendez, oda elnéz 1-2 órára és annyi. Régebben én is mentem de már évek óta kihagyom, nincs már annyi felesleges agysejtem amit hagynék ott elpusztulni. Itthon nem tartunk semmit, veszünk némi édességet amit csak ilyentájt lehet kapni és ugyanúgy töltjük, mint más szabadnapokat, pihenünk, filmezünk. Nekem ez tökéletesen megfelel, mert én sem ünneplek semmilyen keresztény ünnepet.
ma 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
1: "én sem ünneplek semmilyen keresztény ünnepet." - És miket tartasz meg?
ma 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szereti, én is szeretem. Nálunk mindig jó hangulat van. Azokkal vagyunk, akiket szeretünk, akikkel egyébként is találkozunk.

Figyelmes mindig, ajándékozni is szoktunk. Nem ez a legfontosabb, nem nagy dolgokat szoktunk, de jó készülni.

ma 18:20
 4/4 Metionin ***** válasza:
2. A születésnapokat és a személyes évfordulókat.
ma 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!