A férjed, barátod mennyire szereti a Karácsonyt, szokott-e ajándékozni, és ha nem, hogy viseled?
Szereti, én is szeretem. Nálunk mindig jó hangulat van. Azokkal vagyunk, akiket szeretünk, akikkel egyébként is találkozunk.
Figyelmes mindig, ajándékozni is szoktunk. Nem ez a legfontosabb, nem nagy dolgokat szoktunk, de jó készülni.
Szeretjük, megéljük a pillanatot, hogy nem kell dolgozni, pihenhetünk, egymással lehetünk. Erről (is)szól ez nem?
Ajándékozás mostanában van, mikor fiatalabb korunkban csórók voltunk, akkor nem ajándékoztunk… max ilyen jelképes ajándékot.
Szerettem. Neki semleges volt. Most nem igazán tudom, inkább csak az anyagi oldalát látja hogy plusz kiadás, stb. Nem viselem jól, mert szinte minden ételre allergiás lettem, az innivaló sem megy, ugyanazért. Ajándékozás sem egy öröm számomra. Régen imádtam sokfélét sütni, jöttek testvéremék, stb. Mára ebből semmi sem maradt.
Jelenleg szeretem ( szeretném) az illatát, hangulatát, fényeket, stb.
Szeretjük de klasszikus ajándékozás soha sincs, ami nem is baj :)
Pihenünk, filmezünk, eszünk, iszunk. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!