Kimentek Karácsonykor a temetőbe? Ha igen, magatok miatt vagy társadalmi/családi elvárásból?
Figyelt kérdés
Én családi elvárásból megyek ki.dec. 25. 09:14
3/10 anonim válasza:
Karácsonykor temetőbe?
Nemis hallottam ilyesmiről.
Oda is karácsonyfát állítasz? Vagy ajándékot viszel?
4/10 anonim válasza:
Mindenszentek napjával kevered ezt az ünnepet.
5/10 anonim válasza:
Miért is keveri? Én is ki szoktam menni ilyenkor. Amíg éltek a szüleim, ők is így tettek. A karácsonyfás beszólás eléggé bunkó.
6/10 Metionin válasza:
Sokan kimennek, van ahol szokás. Jó pár településen átutaztam tegnap is meg ma is és sok helyen kin voltak a temetőkben. Én nem megyek sem ilyenkor sem máskor. Máshogy szoktam megemlékezni arról, akiről akarok.
7/10 anonim válasza:
Én is voltam kint a temetőben, vittem karácsonyi dekorációkat a szeretteim sírjára, de nem társadalmi nyomásból, hanem mert ez kicsit olyan érzés, mintha nekik is tudnék ajándékot adni az ünnepekre.
8/10 anonim válasza:
7-es, én is ezt csinálom.
Amerikában bevett szokás a sírok karácsonyi dekorálása:
9/10 anonim válasza:
Az 5 ös mégis bunkónak tartja azt aki ott karácsonyfát állít. Le is pontozták miatta a 3-ast..
A videóban meg ott a sok kis karácsonyfa.
Aki másokat bunkónak tart azt meg zöldel jutalmazták. Furcsa.
10/10 anonim válasza:
9.: Nagyon sokféle gondolkodású ember van.
A belinkelt videó egy amerikai temetőben készült. Ott mások a szokások.
Nekem magamtól jutott eszembe, hogy karácsonykor karácsonyi díszítést alkalmazok. Én elég kreatív ember vagyok, nem mindig ragaszkodom a tradicionális díszekhez.
De manapság nálunk is terjed az ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!