Hogy viselitek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Én most jöttem rá igazán hogy mennyire gyűlölöm az ünnepeket.
Szörnyen utálok itthon lenni a szüleimmel mivel rossz kapcsolatunk van és ilyenkor eljatszak mintha tökéletes család lennénk.
Semmi kedvem az egészhez.
tegnap 12:24
2/9 anonim válasza:
Ahogy idősödők nehezebben tudom elviselni karácsonyt a problémás "testvér" problémás párkapcsolatai meg problémás rokonok. De már délelőtt "testvérem" és párjával megcsinálták szokásos karácsonyi balhét. :/
3/9 anonim válasza:
Jól, nincs semmi gond. Én itthon vagyok , neten sorozatozok, spagettit eszem, később majd olvasom az épp aktuális könyvem. A férjem átment az anyjához az ottani szokásos szentestés kajás ajándékozós mizériára, aztán majd hazajön és együtt karácsonyozunk, és egészen szilveszter utánig ittthon lustálkodunk:). Aztán vissza a dolgos hétköznapokba.
4/9 anonim válasza:
Nem jol. Paromnak se jobb, tegnapig ugy volt lehet haza se megy, vegul megis hazament. Ott fa se lesz. Nalunk minden evben megy a rongyrazas de ilynekor maganyos vagyok nagyon, pedig itt van a batyam meg a szüleim. Ugy vagyok csak eljuk tul ezt a hetet aztan januar 6-tol midnen jobb lesz
5/9 anonim válasza:
Jól telik. Olvasgatok, most felnéztem a netre. Férjem elment a fiáékhoz, hogy ott legyen az unokái ajándék bontásánál. Ott lesz 1-2 órát, aztán jön haza, utána pihi, lazulás. Itt nem lesz semmi rokoni ramazuri, ejtőzünk, pihenünk, főzünk, amit megkívánunk, filmezünk. Az őrület alól kivontuk magunkat már több éve, így nagyon jó.
6/9 anonim válasza:
Amióta van gyerek, azóta rosszul. Előtte maximum fáradtak voltak, de boldogok voltak az ünnepek. Most semmi ünnepi hangulatom nincs.
7/9 anonim válasza:
Nem, nincs parom, anyamekkal szr es semmi ertelme pedig mindig nagyon varom. Kulon szoba, nincs beszelgetes, azt varom legyen vege:)
Az az egyetlen remenyem hogy a sajat csaladommal mas lesz.
24:L
8/9 anonim válasza:
#3 Te nem szoktál átmenni anyósodhoz?
Nekem csalódás ez a karácsony, nem érzem a hangulatát.
Pedig vártam.
Viszont előtte kb. másfél hónapig karácsonyváró hangulatom van mindig, az sokkal jobb, mint maga ez a 2-3 nap.
9/9 anonim válasza:
8. De, alapjáraton szoktam, most kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!