Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy viselitek a karácsonyt?

Hogy viselitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Én most jöttem rá igazán hogy mennyire gyűlölöm az ünnepeket.

Szörnyen utálok itthon lenni a szüleimmel mivel rossz kapcsolatunk van és ilyenkor eljatszak mintha tökéletes család lennénk.

Semmi kedvem az egészhez.

tegnap 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nehezen.
tegnap 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy idősödők nehezebben tudom elviselni karácsonyt a problémás "testvér" problémás párkapcsolatai meg problémás rokonok. De már délelőtt "testvérem" és párjával megcsinálták szokásos karácsonyi balhét. :/
tegnap 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól, nincs semmi gond. Én itthon vagyok , neten sorozatozok, spagettit eszem, később majd olvasom az épp aktuális könyvem. A férjem átment az anyjához az ottani szokásos szentestés kajás ajándékozós mizériára, aztán majd hazajön és együtt karácsonyozunk, és egészen szilveszter utánig ittthon lustálkodunk:). Aztán vissza a dolgos hétköznapokba.
tegnap 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem jol. Paromnak se jobb, tegnapig ugy volt lehet haza se megy, vegul megis hazament. Ott fa se lesz. Nalunk minden evben megy a rongyrazas de ilynekor maganyos vagyok nagyon, pedig itt van a batyam meg a szüleim. Ugy vagyok csak eljuk tul ezt a hetet aztan januar 6-tol midnen jobb lesz
tegnap 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól telik. Olvasgatok, most felnéztem a netre. Férjem elment a fiáékhoz, hogy ott legyen az unokái ajándék bontásánál. Ott lesz 1-2 órát, aztán jön haza, utána pihi, lazulás. Itt nem lesz semmi rokoni ramazuri, ejtőzünk, pihenünk, főzünk, amit megkívánunk, filmezünk. Az őrület alól kivontuk magunkat már több éve, így nagyon jó.
tegnap 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Amióta van gyerek, azóta rosszul. Előtte maximum fáradtak voltak, de boldogok voltak az ünnepek. Most semmi ünnepi hangulatom nincs.
tegnap 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nincs parom, anyamekkal szr es semmi ertelme pedig mindig nagyon varom. Kulon szoba, nincs beszelgetes, azt varom legyen vege:)

Az az egyetlen remenyem hogy a sajat csaladommal mas lesz.

24:L

tegnap 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

#3 Te nem szoktál átmenni anyósodhoz?

Nekem csalódás ez a karácsony, nem érzem a hangulatát.

Pedig vártam.

Viszont előtte kb. másfél hónapig karácsonyváró hangulatom van mindig, az sokkal jobb, mint maga ez a 2-3 nap.

tegnap 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
8. De, alapjáraton szoktam, most kihagytam.
tegnap 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!