Holnap reggel intézem az ünnepi nagybevásárlást. Ha reggel 6ra, nyitásra odamegyek , akkor is óriási tömeg szokott már lenni? Gyűlölöm az embereket, minél kevesebbet akarok látni.
Figyelt kérdés
dec. 22. 07:54
11/22 anonim válasza:
Kívánom, hogy minél több ember menjen akkor, és csak az egyik pénztár működjék. :)
12/22 anonim válasza:
Én mindig reggel megyek bevásárolni 10 előtt. Sohasincsenek sokan :)
13/22 anonim válasza:
#11 Abban is egy első munkanapos kasszás legyen. :))
14/22 anonim válasza:
Kérdező, megértem, hogy nem szereted a tömeget, még azt is, ha szociális fóbiád van, de szerintem csúnya és tapintatlan volt a beszólásod 9-nek, aki csak segíteni akart. Szimpatikusabb lenne, ha elnézést kérnél. Nyugodj meg, reggel 6kor biztos nem lesznek sokan.
15/22 anonim válasza:
Ha ennyire nem bírod az embereket akkor miért nem intézted már el apránként vagy egyszerre hónap elején?
Én jó előre eltervezem hogy mi is kell pluszban karácsonyra és mikor amúgy is megyek hónap elején nagy bevásárlásra akkor megveszem. Ilyenkor már csak a húst és a zöldségeket, gyümölcsöket szerzem be frissen.
16/22 anonim válasza:
42%-os! A 11-es választ elfelejtetted lepontozni! Boldog karácsonyt neked egyébként, ha így haladsz, karácsonyra 0%-os leszel.
17/22 anonim válasza:
Én ma este jutottam el, sokan voltak, de nem volt tömegnyomor. Szerintem hajnalban jobb lesz.
18/22 A kérdező kommentje:
15...csak azért mert nem fogok hetente 3x kilométeres sort kivárni. Meg mert nem fogom december 5 én megvenni a lekváros táskát, vagy a banánt, amit dec 24 én szeretnék megvenni. Én úgy szeretek menni, hogy egyszer, de akkor veszek meg mindent. Merem remélni, holnap reggel 6kor rajtam kívül alig lesznek.
dec. 22. 22:33
19/22 A kérdező kommentje:
Megvenni =megenni.
dec. 22. 22:33
20/22 anonim válasza:
Nem sütsz, hogy bóti lekváros táskát eszel szenteste napján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!