Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Holnap reggel intézem az...

Holnap reggel intézem az ünnepi nagybevásárlást. Ha reggel 6ra, nyitásra odamegyek , akkor is óriási tömeg szokott már lenni? Gyűlölöm az embereket, minél kevesebbet akarok látni.

Figyelt kérdés

dec. 22. 07:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
6-kor még nem lesz nagy tömeg.
dec. 22. 08:17
 2/22 A kérdező kommentje:
De biztosan? T...o nevű hipermarketbe megyek.
dec. 22. 08:29
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Minek erre rágörcsölni?
dec. 22. 09:19
 4/22 anonim ***** válasza:
98%

Holnap reggel 6kor még nem lesz nagy tömeg

December 24én reggel 6kor viszont igen, mert mindenki harcol a kenyérért meg ami még lemaradt.

dec. 22. 11:19
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Reggel 6-ra nyugodtan odamehetsz, a többség még nem lesz ott. Egyébként ha olyan településen élsz, a Tesco-ból házhoz is tudod szállíttatni a bevásárlást, ma leadod a rendelést, holnap kihozzák - már ha van még elérhető szállítási időpontjuk december 23-ra. Így garantáltan elkerülöd a tömeget.
dec. 22. 12:53
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Én most megyek a T...ba, majd beszámolok, mi volt.
dec. 22. 14:22
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azt nem értem, miért nem lehet kiírni rendesen, hogy Tesco 😂
dec. 22. 14:43
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
6-os voltam, a Fogarasi úti üzletben voltam. Egyáltalán nem voltak vészesen sokan, mondhatni szokásos volt. A pénztárnál sem álltam sokat.
dec. 22. 16:26
 9/22 anonim ***** válasza:
97%

Én vidéki kisvárosban évek óta dec 23-án szoktam menni 6-8 óra között ahogy sikerül elindulnom és akkor még nem szokott annyira nagy tömegnyomor lenni. Leginkább 8 óra után szoktak az emberek tömegesen beesni oda, és akkor zárásig szinte kész tömegnyomor szokott lenni.

Én is nyitásra megyek direkt emiatt mert már kitapasztaltam hogy nyitásnál még egész normális állapotok szoktak lenni, meg persze nekem délelőtt más egyéb elfoglaltságom is lesz, így ezért megyek mielőbb.

dec. 22. 16:43
 10/22 A kérdező kommentje:
9...csak ne abba a vidéki kisváros tescojába menj, amelyikbe én is. Mint írtam, rühellem az embereket. Jó lenne minél kevesebbet látnom reggel 6kor. Max a pénztáros nénit :)
dec. 22. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!