19 vagyok, apát nem ismerem anya meghalt. Karácsonygyűlölet?
Mi a kérdés?
Teljesen normális, hogy a te helyzetedben így érzel, majd ha lesz párod, akiknél "idilli" a karácsony es belecsoppensz te is, talán meg tudod majd izlelni, milyen is az igazi karácsonyi hangulat.
Vagy legkésőbb, ha gyerekeid lesznek. Arra azért torekedj majd, hogy nekik tudd biztosítani a karácsony varázsát, mert nagyon meghitt tud lenni. Sajnálom, hogy a te eltedbol kimaradt.
Tudod, tök szívesen lennék inkább veled ezen a remek karácsonyon, mint most a családommal. Ugyanis nekem anno karácsonykor halt meg a mamám, akit két éven át ápoltam. Nemrég egy haláleset volt a férjeméknél, úgyhogy most azt az egy embert kell körülugrálni. Nemrég megkaptam, hogy neki mekkora szenvedés lesz innentől a karácsony és ezt én nem is tudom elképzelni. Hát nem, persze, hiszen csak 10 éve bőgök minden karácsonykor a mamim után :) és nem mondhatom neki, hogy kapjál már a fejedhez, te érzéketlen fszkalap, mert akkor én leszel a rossz.
Na ezek után inkább karácsonyoznék veled szalámis kenyeret rágva, mint halászlevezzek egy ilyennel. A férjem szegény meg szakad ketté, hogy az ő családja meg én se érezzem rosszul magam, közben a két gyerek se érezze a feszkót. Elhiheted, remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!