Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 19 vagyok, apát nem ismerem...

19 vagyok, apát nem ismerem anya meghalt. Karácsonygyűlölet?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a karácsonyt, a hideg ráz ki amikor mindenhol ez a "karácsonyvárás" jön elő. Nem szoktam fát állítani, nem eszek bejglit, karácsonykor is szalámis kenyér a menü. Nincs ez a kapkodás, a nagytakarítás, ajándékozás, mert nincs kit ajándékozzak.. Esetleg idős ismerőseimhez elmegyek karácsonykor beszélgetni, és kész. Erről szól nálam az ünnep! Ez nem normális helyzet, de valahogy kedvem sincs hozzá. Nincs kedvem semmihez, egyedül érzem magam..

#karácsonygyűlölet
tegnap 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Mi a kérdés?

Teljesen normális, hogy a te helyzetedben így érzel, majd ha lesz párod, akiknél "idilli" a karácsony es belecsoppensz te is, talán meg tudod majd izlelni, milyen is az igazi karácsonyi hangulat.

Vagy legkésőbb, ha gyerekeid lesznek. Arra azért torekedj majd, hogy nekik tudd biztosítani a karácsony varázsát, mert nagyon meghitt tud lenni. Sajnálom, hogy a te eltedbol kimaradt.

tegnap 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Más hogy ünnepel, másnál hogy telik az ünnep?
tegnap 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod, tök szívesen lennék inkább veled ezen a remek karácsonyon, mint most a családommal. Ugyanis nekem anno karácsonykor halt meg a mamám, akit két éven át ápoltam. Nemrég egy haláleset volt a férjeméknél, úgyhogy most azt az egy embert kell körülugrálni. Nemrég megkaptam, hogy neki mekkora szenvedés lesz innentől a karácsony és ezt én nem is tudom elképzelni. Hát nem, persze, hiszen csak 10 éve bőgök minden karácsonykor a mamim után :) és nem mondhatom neki, hogy kapjál már a fejedhez, te érzéketlen fszkalap, mert akkor én leszel a rossz.

Na ezek után inkább karácsonyoznék veled szalámis kenyeret rágva, mint halászlevezzek egy ilyennel. A férjem szegény meg szakad ketté, hogy az ő családja meg én se érezzem rosszul magam, közben a két gyerek se érezze a feszkót. Elhiheted, remek.

tegnap 23:21
 4/4 anonim válasza:
100%
Én sem igazán szeretem a karácsonyt. Főleg hogy az emberek egész évben szivatják egymást meg áskálódnak... Ilyenkor meg eljátszák hogy milyen jó a karácsony meg a szeretet ünnepe... Hányingerkeltő az egész számomra. Tehát nem lesz karácsonyfa sem és egyedül leszek. Ugyanolyan nap nekem mint a többi. Nincs családom így abszolút nem is érdekel az egész karàcsony meg akármilyen ünnep!
tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!