Karácsony előtt ti mennyi jutalmat kaptatok a számlátokra? Én vagyok az egyetlen, akinek a cége egy nyomorult könyvutalványt adott csak??
Figyelt kérdés
tegnap 20:42
1/9 anonim válasza:
50000 vásárlási utalvány
55000 Cafeteria
és bónusz 500 Ft-os mikuláscsomag :D
4/9 Justinianus válasza:
Kicsit többet, mint a jövő évi egy havi minimálbér (nagyjából minden évben ekörül).
És annyit kap a takarítónőtől a középvezetőig mindenki.
6/9 anonim válasza:
200k szépkártya, a többire nem vagyok jogosult a csed miatt. Mikulásra kaptak a gyerekek (a baba is) fullos csomagot, plusz kaptunk egy nagy ajándékkosarat.
7/9 anonim válasza:
Nem kaptam semmit (orvos vagyok), sajnos még a gyerekeknek sem volt Mikulasos ünnepség sem. Pedig én anno jartam anyukammal a munkahelyire, es szerettem, szép emlekkent él bennem.
9/9 anonim válasza:
Forintba átszámolva kb 300.000 ft karácsonyi bónusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!