Élő vagy műfenyő?
Figyelt kérdés
Milyen fát szoktatok feldíszíteni?ma 05:15
11/15 anonim válasza:
10, nálunk sajnos pont nem szelektíven viszik el, ugyanúgy megy a kukába.
Ráadásul rajta marad a szaloncukor papírja, azok a kis fém izék is. Emiatt nem is lehetne eltüzelni.
Tuti hogy a normál vegyes szemét közé megy.
12/15 anonim válasza:
11, akkor jelezni kell a jegyzőnek, mert nem vihetik el a zöldhulladékot kommunálisként.
13/15 anonim válasza:
Élőt, cserepeset. Gyerekkoromtól ilyen fánk volt, így ez nekem megmaradt. :)
Ünnep után kiültetjük. Volt már olyan, hogy többször is tudtuk használni ugyanazt a fát.
A fenyőtű meg engem nem szokott zavarni, ha lehullik néhány.
14/15 anonim válasza:
Csakis eredeti fenyo. Sokkal kornyetkimelobb, a mu nem allit elo szen dioxidot, plusz Kinabol hozzak ide, ennel meg a kivagott is jobb. Plusz kell a fenyoillat es nem muanyag papirfecnik. A kis lakasomban nekem is mufenyo van, mert mas nem fer el oda de csunya. Szep fenyo csakis elo lehet
15/15 anonim válasza:
Élő. Vagy mi vágjuk ki a kertből, vagy cserepest veszük és kiültetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!