Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Élő vagy műfenyő?

Élő vagy műfenyő?

Figyelt kérdés
Milyen fát szoktatok feldíszíteni?
ma 05:15
A kérdező szavazást indított:
Élő fenyő
Műfenyő
16 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
élő, cserepeset, majd kiültetem
ma 07:37
 2/14 anonim válasza:
81%
Műfenyő,már nagyon élethűek vannak.Sok évig meg van oldva a fakérdés.
ma 07:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Élő. Annak van karácsony-illata.
ma 08:07
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
A mufenyo csak jelzem sokkal karosabb az okoszisztemara.
ma 08:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Élő. A műfenyőt jelenleg nincs hol tárolni egész évben, vagy másnak jobban kell a hely. Volt már mű, tényleg szép először, aztán egyre rondább, a ki-be hajlítgatástól.
ma 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Mi városi lakásban vagyunk, itt nincs hova kiültetni, és a levelekkel is csak a baj lenne.

Műfenyő van, ami a következő 15-20 évben még biztos jó is marad. Nem év vettem, megörököltük, már most 5-10 éves.

Szépen letakarítom, gondosan elteszem. 130×140×85 cm, 2 kiló. Szétszedve karton doboza van, annyi helyet foglal mint egy nagyobb esernyő.

Ettől kevesebb kárt már nem nem tudom hogyan lehetne.

ma 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Cserepes fenyő, utána megy az erdőbe vagy a faluban ültetjük ki a parkba.

A műanyagot nem tűrném itthon, a nejlont se szeretem. Díszek se nagyon vannak, csak a világítás van rajta.

ma 09:27
 8/14 anonim válasza:
76%

Műfenyő. Egyszer 2005-ben vettem egy jó minőségűt. Azóta hibátlan. Régen addig tettük össze míg a gyerek aludt, hogy arra keljen hogy a "jézuska hozta" és ő is díszíthesse. Most hogy már nagy, segít összetenni.

Ha vége a szezonnak elcsomagoljuk, eltesszük. Nem kell megszabadulni tőle.

Kényelmes, gazdaságos. Nincs szaga persze ha valakinek az hiányzik.

ma 09:58
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Mű.

Már vagy 30 éve. Még amikor 3 ezerért lehetett venni egy egészen élethűt, amit manapság 25 ezerért láttam. Jó vétel volt!

Azóta miattunk egy fát sem kellett kivágni.

Én nagyon sajnálom azt, hogy ennyi fenyő meghal pár nap emberi élvezetért! :(

Januárban még olyan szép fenyőket is látok az utcán kidobálva, hogy a szívem szorul össze.

Muszáj ezt?!

ma 10:10
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
9: Az ugye megvan, hogy eleve nem is ültették volna el ezeket a fákat, ha nincs ez a szokás? Nem a fenyveserdőket vágják ki, hanem direkt az erre telepített fákat. Azok meg addig is jót tesznek a környezetnek, amíg nevelik őket. Utána se vész kárba, mert begyűjtik és felhasználják.
ma 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!