Élő vagy műfenyő?
Mi városi lakásban vagyunk, itt nincs hova kiültetni, és a levelekkel is csak a baj lenne.
Műfenyő van, ami a következő 15-20 évben még biztos jó is marad. Nem év vettem, megörököltük, már most 5-10 éves.
Szépen letakarítom, gondosan elteszem. 130×140×85 cm, 2 kiló. Szétszedve karton doboza van, annyi helyet foglal mint egy nagyobb esernyő.
Ettől kevesebb kárt már nem nem tudom hogyan lehetne.
Cserepes fenyő, utána megy az erdőbe vagy a faluban ültetjük ki a parkba.
A műanyagot nem tűrném itthon, a nejlont se szeretem. Díszek se nagyon vannak, csak a világítás van rajta.
Műfenyő. Egyszer 2005-ben vettem egy jó minőségűt. Azóta hibátlan. Régen addig tettük össze míg a gyerek aludt, hogy arra keljen hogy a "jézuska hozta" és ő is díszíthesse. Most hogy már nagy, segít összetenni.
Ha vége a szezonnak elcsomagoljuk, eltesszük. Nem kell megszabadulni tőle.
Kényelmes, gazdaságos. Nincs szaga persze ha valakinek az hiányzik.
Mű.
Már vagy 30 éve. Még amikor 3 ezerért lehetett venni egy egészen élethűt, amit manapság 25 ezerért láttam. Jó vétel volt!
Azóta miattunk egy fát sem kellett kivágni.
Én nagyon sajnálom azt, hogy ennyi fenyő meghal pár nap emberi élvezetért! :(
Januárban még olyan szép fenyőket is látok az utcán kidobálva, hogy a szívem szorul össze.
Muszáj ezt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!