Mást is elszomorít, ha nem jut ki valamelyik évben az egyik karácsonyi vásárba?
Figyelt kérdés
Idén pl Strasbourg, Nürnberg de Drezda is kimarad. Drága, pedig ezek nagyon szépek. Voltam Bécsben, Milanoban, Budapesten meg Prágában viszont kb egy 20 vásáron. De egyik sem adja vissza a német vásárok hangulatát.dec. 13. 21:44
11/12 anonim válasza:
El sem tudod képzelni mennyire telibe szrom ezeket!
12/12 anonim válasza:
A férjem nagyon menne mindig, aztán tudom, mekkorát csalódik. De nem tanul belőle, megy a következő évben is. Most például Miskolcon koppant egy nagyot, mert még annyi sincs, mint két éve. A vesztesek boldog tudatával toltam mögötte a babakocsit, miközben a nagyot kézen fogva vezette. Hálistennek a gyerek nem élte bele magát, egy kakaót szeretett volna, azt kapott is (meg a termoszba is raktam, ha esetleg nem kapna) aztán dzsaltunk vissza a szállásra. Még jó, hogy ez csak mellékprogram volt.
Kifejezetten vásárba akkor se mennék, ha fizetnének érte. Nincs ott semmi, max hideg meg tömeg. Azt meg egy teszkóban is megkapom ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!