Mást is elszomorít, ha nem jut ki valamelyik évben az egyik karácsonyi vásárba?
Figyelt kérdés
Idén pl Strasbourg, Nürnberg de Drezda is kimarad. Drága, pedig ezek nagyon szépek. Voltam Bécsben, Milanoban, Budapesten meg Prágában viszont kb egy 20 vásáron. De egyik sem adja vissza a német vásárok hangulatát.dec. 13. 21:44
1/12 anonim válasza:
Karácsony előtt a várakozás , advent ideje van.
Fel sem merül, hogy zsibvásárokba járjak, hogy költsek bele a világba.
2/12 anonim válasza:
Képzeld, engem nem szomorít el!
Nekem a karácsony nem arról szól, hogy XY külföldi városban milyen túlárazott -egyébként semmire sem használható- de nagyon menő izééééét vásároljak.
Különösen lesz@rom a fritz vásárok "hangulatát". 🤣
3/12 anonim válasza:
Nem. Évente egy, max 2 vásárba megyek, de nem a hangulat miatt, hanem azért, hogy hátha tálalok valami szépet. Minden évben ugyanattól a 2-3 kézművestől vásárolok.
4/12 anonim válasza:
Még életemben nem voltam karácsonyi vásárban, mert nem érdekel. Most legyen öngyilkos?
5/12 anonim válasza:
Csajom minden évben kirángat, ő 17 évesen élvezi, de én sosem értettem, mi jó benn. drága, sok a bóvli cucc, sok zsebes, még több turista, szűk "utcák", hideg,...
6/12 anonim válasza:
Nem. Szerintem még sosem voltam egyen sem.
7/12 anonim válasza:
Nem, már nem olyanok ezek sem, mint régebben. 2 éve voltam a pestin, hát... semmi különös. A bécsi sem olyan, mint mondjuk 15-20 éve.
8/12 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem a vásárokat.
10/12 anonim válasza:
Mindig rühelltem a karácsonyi vásárokat, az szomorítana el, ha mennem kellene ilyen helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!