17 éves matek szakos fiú osztálytársamnak mit vegyek karácsonyra?
Mint matematikus, és volt matek tagozatos, én azt mondom, hogy tulajdonképpen nem kell feltétlenül a matekra szorítkozz.
Lehet, hogy fog örülni, ha valami klassz matekos dolgot adsz, de másnak is lehet, hogy örülne. Én is sokféle dolog iránt érdeklődtem, és többféle dolgot szerettem. Ha ismered, akkor talán tudod, mik érdekelhetik. Ha ilyen osztálykarácsony jellegű a dolog, akkor szerintem adhatnál valami csokit is akár még, ha nem cukorbeteg/laktózérzékeny/egyéb és belefér a keretbe. (A csoki osztálykarácsonyoknál általában jó választás is szokott lenni, bárkinek is kell adni)
De a matematikusok is emberek, csak vannak olyan dolgok, amikben gyakran mások, meg vannak olyan személyiségjegyek, amik az átlagnál gyakrabban fordulnak elő náluk.
Nem biztos, hogy ilyen esetben, amit leírtál, az, hogy matek tagozatos, komoly megkülönböztető tényező kell legyen.
"Nem biztos, hogy ilyen esetben, amit leírtál, az, hogy matek tagozatos, komoly megkülönböztető tényező kell legyen."
Erre próbáltam kilyukadni a második válaszomban. Annyira nem mond semmit az emberről az, hogy milyen tagozatos osztályba jár. Én is matek tagozatos gimis voltam 10+ éve, de egyáltalán nem örültem volna valami matekos pólónak vagy matek specifikus ajándéknak... mondjuk egy jó Rubik kocka most pont jól jönne. :)
Lego technic
Ha van konzolja valami játék
Tudományos könyv
Gyűrűk Ura, Harry Potter, Star Wars, Marvel vagy bármilyen nagy fantasy franchise kelléket vagy legót
3D nyomtató ha vastagabb a pénztárcád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!