Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 17 éves matek szakos fiú...

17 éves matek szakos fiú osztálytársamnak mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass egy egyedi pólót valamilyen matekos képlettel!
tegnapelőtt 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsit több konkrétummal esetleg tudnánk segíteni. Jóban vagytok, vagy csak valami kötelező ajándékozásról van szó osztály szinten? Mit szeret csinálni, vannak hobbijai? Milyen értékben kéne gondolkodni?
tegnapelőtt 21:45
 3/7 anonim válasza:
Egy jó kis (verseny) bűvös kockát, ha nincs neki.
tegnapelőtt 22:17
 4/7 anonim válasza:
100%

Mint matematikus, és volt matek tagozatos, én azt mondom, hogy tulajdonképpen nem kell feltétlenül a matekra szorítkozz.

Lehet, hogy fog örülni, ha valami klassz matekos dolgot adsz, de másnak is lehet, hogy örülne. Én is sokféle dolog iránt érdeklődtem, és többféle dolgot szerettem. Ha ismered, akkor talán tudod, mik érdekelhetik. Ha ilyen osztálykarácsony jellegű a dolog, akkor szerintem adhatnál valami csokit is akár még, ha nem cukorbeteg/laktózérzékeny/egyéb és belefér a keretbe. (A csoki osztálykarácsonyoknál általában jó választás is szokott lenni, bárkinek is kell adni)

De a matematikusok is emberek, csak vannak olyan dolgok, amikben gyakran mások, meg vannak olyan személyiségjegyek, amik az átlagnál gyakrabban fordulnak elő náluk.

Nem biztos, hogy ilyen esetben, amit leírtál, az, hogy matek tagozatos, komoly megkülönböztető tényező kell legyen.

tegnapelőtt 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem biztos, hogy ilyen esetben, amit leírtál, az, hogy matek tagozatos, komoly megkülönböztető tényező kell legyen."

Erre próbáltam kilyukadni a második válaszomban. Annyira nem mond semmit az emberről az, hogy milyen tagozatos osztályba jár. Én is matek tagozatos gimis voltam 10+ éve, de egyáltalán nem örültem volna valami matekos pólónak vagy matek specifikus ajándéknak... mondjuk egy jó Rubik kocka most pont jól jönne. :)

tegnapelőtt 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ördöglakatok?
tegnap 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Lego technic

Ha van konzolja valami játék

Tudományos könyv

Gyűrűk Ura, Harry Potter, Star Wars, Marvel vagy bármilyen nagy fantasy franchise kelléket vagy legót

3D nyomtató ha vastagabb a pénztárcád

tegnap 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!