Srácok szerintettek ciki az ha a 17 éves osztálytársam beszart órán?
Ez eléggé.
Erre nincs indok, ha esetleg a záróizmaival lenne valami akkor is pelenkáznia kellene magát, de erre nincs mentség, bármennyire is kellett neki van szája meg lába kitudott volna menni wc-re. Ilyenkor én is kimentem óra közepén ki akartam menni, de a tanár nem engedett, de mivel már tudtam hogy nincs mese ha kell hát kell fogtam magam felálltam kimentem és 4 perc múlva meg vissza, a tanár beírt nekem egy karót de marhára nem érdekelt és mondtam neki hogy jó oké akkor fossam össze magam óraközepén vagymi? Egyből lefagyott a tanár, be is írt a naplóba meg az ellenőrzőbe egy szaktanárit, de az sem érdekelt mert a karót kijavítottam a következő órán anyáméknak meg elmondtam hogy mivolt és ennyi, apám csak nevetett rajta mivel tudta hogy a karót úgy is kijavítom a szaktanárira meg tojtak rá mert tudták hogy ha kell hát kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!