16 éves vagyok és zavar, hogy az összes osztálytársam lefürdött már, csak én nem, szerintetek ciki?
Azért ne kezdd el,mert az osztálytársaid mind lefürdött.Bőven van időd még tapasztalatokat szerezni!Az,hogy az első kinek mennyire fáj,sok mindentől függ:a körülményektől,a fiútól,tőled.Ha majd valóban megszetersz valakit,és úgy érzed,hogy te is akarod ( nem csak azért,hogy ne lógj ki a sorból),akkor biztosan jobb lesz.
Nem szégyen,ha egy lány akár 20 évesen is szűz.És nem is kell félnie a betegségektől,vagy a terhességtől.
Hát akkor te egy ritka kivétel vagy, meg kell hagyni,mert én középiskolában tanítok, és elmondhatom, velem elégh nyíltak és őszinték a diákok, elmondják na meg látom éppen ki kivel kavar, és manapság bizony a többség 15 évesen rendszeres nemi életet él ...
De ne aggódj te csak, nincs erre se jogszabály se smemi, h mikor kell :-)) Nyilván, ha valaki 30 évesen is szűz, ott valami gubanc van, de 16 évesen még beleférsz bőven ebbe ...
Utolsó 2! Ti hallottatok már a Humor kategóriáról?:DDDDD
Egyébként szerintem ha van eszed vársz vele mert lefürdé után a sorvadási állapot hamar bekövetkezik és 16 évesen még éretlen vagy rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!