Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted ciki, ha 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ciki, ha 16 éves lány vagyok és még nem volt barátom? Engem nem zavar, csak kíváncsi vagyok a véleményedre!

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
a-a
2010. nov. 29. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
ebbe semmi ciki,csak a mai kor tartja annak ami írtó nagy hülyeség.
2010. nov. 29. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem 18 évesen lett barátom. Engem sem zavart, csak egy idő után frusztrált. Magyarul azért akartam barátot, hogy nekem is legyen végre már. Rossz gondolkodásmód.

V.

2010. nov. 29. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. nov. 29. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz,bár sajnos tudom hogy milyen az amikor piszkálnak az ilyennel,de ne foglalkozz velük! Én is most kezdem megtanulni hogy egyik fülemen be másik fülemen ki.Hajrá öcsém
2010. nov. 29. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Tök természetes! Ne foglalkozz vele, ha emiatt piszkálnak.
2010. nov. 29. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
nem az. nem maradsz le semmiről.
2010. dec. 1. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!