16 éves vagyok és zavar, hogy az összes osztálytársam lefürdött már, csak én nem, szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
igaz, hogy fáj az első?2009. szept. 12. 03:46
11/19 A kérdező kommentje:
de azt mondják, hogy büdös vagyok, pedig szerintem nem is
2009. szept. 12. 17:55
12/19 anonim válasza:
16 éves vagy és legutoljára a magzatvízben fürödtél. Szerintem is büdös vagy :D
13/19 A kérdező kommentje:
szóval ciki?
2009. szept. 12. 21:42
14/19 anonim válasza:
Miért szted nem ciki, hogy 200 méteres körzetben sosincs körülötted ember?
xD:D
15/19 anonim válasza:
mi az isten az a lefürdés? XD
16/19 A kérdező kommentje:
ne furggye le, na annak az ellentetje :D
2009. szept. 17. 13:20
17/19 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy nem vesztetted el a szüzességedet, MERT attól még, hogy hátha ilyen menőző gyerekek az o.társaid, attól még nem kell neked is annak lenned. Még 20 éves korodig ne ccsináld. Ez a biztos. ÉN EGY 11 ÉVES FIÚ VOK:
18/19 anonim válasza:
Nem ciki! Én is félek a fürdéstől! Ha sz*rral bekened magad, az is jót tesz, nekem bevált! Sőt! A sza* puhítja a bőrt, egészen kellemes és olcsó!!
19/19 anonim válasza:
Varj meg 20 eves korodig a furdesselxD. Korai ez meg neked.Ugy veszem eszre nem allsz meg ra keszen . xD
Nem kell elsietni a dolgokat.Boven lesz meg idod furdeni xD.
En mar regen furdok(zuhany vagy kadban sokaig,neha az osszes meleg vizet elhasznalom xD), semmi fajdalmasat nem erzek , az elsore mar nem is emlekszem .Nem tudom mennyire fajhat :-? xD.....Na de ha meg nem vagy kesz hozza akkor inkabb varj , nehogy valami komoly lelki traumad legyen .xD
14/L
(masoknak: Kategoria:Egyeb kerdes>>HUMOR) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!