Én 3-5 ezer Ft-ot költöttem fejenként, összesen 7 emberre, plusz 1 "nagyobb" értékű ajándék volt, 10 ezer Ft, nekem így kijött ~40 ezerből.
dec. 10. 05:54
2/18 anonim válasza:
Mi csak a gyerekeknek vásárolunk ajándékot a családban, 2 van nekünk, 2 sógornőméknek.
35 ezer a mi gyerekeink ajándéka, 15 ezer a sógornőmek gyerekére megy.
dec. 10. 06:24
3/18 anonim válasza:
Konkrétan ajándékra semmit. Ha gyerek lenne a családbam, az kapna, de felnőttek egymás között már nem bohóckodunk. Kajára, díszekre és közös programokra költünk inkább. Gyakorlatilag az én ajándékom a sütemények.... Vajon mibe jön egy torta, 2-3 édes, 2-3 sós sütemény, meg az elkészítése? Ja bocs, mégis ajándékozom én is... Mézeskalács figuràkat....
dec. 10. 08:57
4/18 anonim válasza:
Mi nem egyenként veszünk, nem mindenki mindenkinek, hanem egy-egy családtagnak többen. Így 46 ezret költöttem.
dec. 10. 09:27
5/18 anonim válasza:
Unokahugom es unokaocsem ajándéka 5-5 ezer, anyukam es apukame 10-10, tesomnak es sogornak csak jelkepes dolgot szoktunk, mint ahogy ok is nekunk: 2-2 ezer. 4 gyerekünk van, idén közösen kapnak egy ajandekot, ez most dragabbra sikerult: 80 ezer. A férjem ajandeka 11 ezer.
Sogornomnek, anyosnak, férjem unokaoccsenek nem vettem semmit, mert akarmit mondtam, a ferjem yzerint mind hulyeseg, igy azt majd intezi o: 23-an fog rohangalni erte es megveyz majd 10* nagyobb hulyesegeket. :))
dec. 10. 09:46
6/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nálunk még van 4 szülinap is decemberben... :/
dec. 10. 09:49
7/18 anonim válasza:
Kb 20 ezer. Egy embernek. Amikor sok embert ajándékoztam, akkor sem költöttem eget verő összegeket.
dec. 10. 10:07
8/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint, eléggé eltúlzom. Köszi a válaszokat!
dec. 10. 10:45
9/18 anonim válasza:
Családon belül egy gyerek van, a nővérem lánya, 16 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!