Asszonytársak :-D, akiknek a férje mindent megvesz, amit "megkíván", ti mivel lepitek meg karacsonykor?
Sajnos teljesen tanácstalan vagyok, mert a férjem mindent megvesz, amit csak kigondol, amit nem, az meg nyilván 200-300 ezres dolog vagy afelett.
Tényleg úgy érzem, hogy nem tudok mit kitalálni. Tavaly vettem neki házi sörfőzéshez dolgokat, az tetszett neki, azóta is főz néha, pár éve házi sajtkesziteshez, azt azóta is csinaljuk, szóval valami ilyen jellegű dolog jo lenne, de nekem mar semmi otletem.
Igen? :) Én meg ruhellem a politikat, ezert nem irogatok es nem olvasgatok politika temakorben. :) Ha ruhelled a karacsonyt, miért vagy itt? Inkabb olvasgass vagy csinalj helyette olyat, ami feltolt, nem pedig olyat, ami lesziv.
Azt meg egy szóval nem írtam, hogy értékes ajandekot akarok vasarolgatni, szóval a szövegértés nem az erősséged. :)
Arra meg továbbra is várom a választ, hogy mivel lenne jobb neki egy guminő, mint en. ;)
"Inkabb olvasgass vagy csinalj helyette olyat, ami feltolt, nem pedig olyat, ami lesziv."
Mi a baj az olyan dolgokkal amig "leszívnak"? :D
De komolyra fordítva: csinálnék én csak az a gond hogy - hacsak nem tudok elhúzni egy lakatlan szigetre - akkor lépten-nyomon a képembe tolják a karácsonyt... Már novemver elején (!) kezdik! Ezt mind az ilyen gyogyósoknak köszönhetem, akik képtelenek felfogni, hogy ez az egész csak és kizárólag egy biznisz és mennek és minden szir-szart megvesznek (fele utána kidobásra kerül, jobb esetben fél év múlva a padláson végzi...), ezáltal garantálva, hogy jövőre is minimum egy hónapon át lehessen hallgatni az idióta karácsonyi dalokat, menekülni a nyálas, karácsonyi csengő-aláfestéssel teletűzdelt reklámok elől ésatöbbi... Közben senki nem változott meg, mindenki ugyanolyan vérg..i önző seggfej mint előtte volt... Képmutató agyhalottak bandája.
Azzal egyébként jelentősen csökkenthető lenne a impulzus, ha nem lepnel be a "karácsony" témakörbe. :P
En vasárolni mindent online vasarolok, max. a közeli kisboltba jarok, TV-n nincs semmifele tevecsatorna, igy ott sem ömlik rám a karacsony, neten karacsonyi hirdetesekbe nyilvan belebotlok, de én pl. Halloweennel nem tudok azonosulni, azzal is talalkoztam, amikor az idoszak volt, de egyszerűen nem vettem rola tudomast, és különösebben nem érdekelt, hogy más unnepli, főleg nem idegesitettem rajta magam...
A város most fel van diszitve, ki van vilagitva, de kb. ennyi, amit ram eroltetnenek, ha utalnam a karacsonyt. A többiből en kimaradok, itthon persze diszitjuk a lakast, de ezt nyilvan kihagyja, aki utalja, mint ahogy mi sem logattunk pokokat meg denevereket mupokhalokba Halloweenkor.
Szoval továbbra is azt állítom, hogy boldogtalan vagy, amiért ilyen szinten frusztral a karacsony, hogy vadidegen emberekbe akarsz beleallni. Nekem is volt olyan idoszakom, amikor kotekedni jartam a gyk-ra, még egyetemistakent, foleg vizsgaidőszakban, amikor egyedül voltam még és ez okozta a legnagyobb örömet akkor, hogy paraszt legyek masokkal ...
11 éve vagyunk együtt és 8 éve lakunk együtt, semmi nem változott. Úgy néz ki óriási tévhitekben élsz. Ugyanis már sok év együttlakás után házasodtunk össze.
Jah, hogy azért mert nem állom a karácsonyt (ami reklámokkal együtt sajnos 1 hónapig tart, nem úgy mint Halloween amivel itt próbálod összehasonlítgatni), akkor már paraszt is vagyok... Értem.
TV-t én sem nézek, de nem zárhatom magam a 4 fal közé ezért az utcán is belebotlok. A karácsony azért is különösen állnok ünnep, mert állszent az egész már a kezdetektől. Jézus nem decemberben született, hogy csak egyet mondjak... A sok idióta meg eljátsza (sőt elhiszi magáról!) a rendes, lelkiismeretes embert aki aztán piszkosul SBOLDOG..! Hánynom kell ettől. Ráadásul minden hiába, minden utazás, még Timbuktuba is, minimum duplájába kerül, nehogy menekülni lehessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!