Asszonytársak :-D, akiknek a férje mindent megvesz, amit "megkíván", ti mivel lepitek meg karacsonykor?
Figyelt kérdés
Sajnos teljesen tanácstalan vagyok, mert a férjem mindent megvesz, amit csak kigondol, amit nem, az meg nyilván 200-300 ezres dolog vagy afelett.
Tényleg úgy érzem, hogy nem tudok mit kitalálni. Tavaly vettem neki házi sörfőzéshez dolgokat, az tetszett neki, azóta is főz néha, pár éve házi sajtkesziteshez, azt azóta is csinaljuk, szóval valami ilyen jellegű dolog jo lenne, de nekem mar semmi otletem.
dec. 7. 00:50
1/28 anonim válasza:
Olyan csokikat, amit amúgy nem venne meg. Mindig csokival tömi a fejét, ha ellenzem, akkor eldugdossa mint egy kisgyerek. Teljesen mindegy így.
2/28 anonim válasza:
Én mindig megkérdem, hogy mit szeretne. Idén farmert, inget, pulcsit kér.
3/28 gago77 válasza:
Szerintem inkább (végre egyszer!) jól le kéne szopni, azt nem veszi meg!!! (reméljük...) :D
4/28 A kérdező kommentje:
Kossz a tipet, de szerencsere négy gyerek után is kifogastalan a szexualis eletunk. :P
dec. 8. 09:26
6/28 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te nyilván ezt is jobban tudod. :D
dec. 8. 16:29
7/28 gago77 válasza:
Guminőt végy, azzal jobban jár mint veled. ;)
8/28 A kérdező kommentje:
Kifejtened, hogy miért is? :) Erdekel, miért látod így, hátha tanulok belőle valamit. :)
dec. 8. 19:56
9/28 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ennyire frusztralt vagy és ez okozza neked most a legnagyobb örömöt advent időszakában, hogy gyk-n a karácsony témakörben próbálod sértegetni az embereket, igazán boldogtalan életed lehet. :(
dec. 8. 19:59
10/28 anonim válasza:
Sok szingli pasi abban a tévhitben szenved, hogy házasság után nincs szex. Sokszor ezért se kérik meg a kezüket, aztán lelép a nő, ők meg siránkoznak miért nem kellenek senkinek. Csak a házasok tudják, hogy papír után semmi se változik szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!