Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki az, aki egyedül tölti a...

Ki az, aki egyedül tölti a karácsonyt? Kérlek fejezd be a mondatot. Egyedül töltöm a karácsonyt, mert....

Figyelt kérdés

dec. 5. 08:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Egyedül töltöm a karácsonyt mert egész évben eberek között vagyok, ha akarom ha nem. És ennyi alvás, pihenés, feltöltődés ami karácsonytól szilveszterig tart, jár nekem hogy ne öljem meg magam.
dec. 7. 09:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
... nincs akivel tölthetném.
dec. 13. 23:28
 13/23 anonim ***** válasza:
…mert a csaladommal nem jo a kapcsolat es amugyis kulfoldon vagyok es egyedul legalabb nyugtom van es igy senki nem teheti tonkre a karacsonyomat. (Regen volt par nagyon rossz karacsony es egyedul legalabb csak rajtam mulik az egesz.)
dec. 15. 04:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Kerdezo, te jossz!
dec. 15. 04:11
 15/23 A kérdező kommentje:
...mert én már nem ünnepelek.
dec. 15. 19:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15 Miért nem...?
dec. 17. 13:57
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Örülünk, 4-es hogy felismerted hogy hitvány ember vagy.
dec. 24. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
...mert a partnerom Nemetorszagban el, es a fia es unokaja jönnek hozza az ünnepek alatt, az en egyik fiam pedig a felesege barataival tölti a szentestet, mert masnap repülnek valahova, es a repülötertöl messze laknak, igy ott alszanak ma naluk. A masik fiam Magyarorszagon el, es a felesege csaladjanal szoknak karacsonyozni. A szüleim mar nem elnek. A baratomhoz el tudnek ugyan menni, de az elsö fiamat es kis csaladjat 25-re ebedre meghivtam, ök a közelemben laknak. En Zürichben elek. Majd karacsony utan megyek Nemetorszagba a tarsamhoz uto karacsonyozni. Kicsit bonyolult, de en ehhez hozza vagyok szokva, es remelem, tudtal követni.
dec. 24. 15:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Boldog karacsonyt minden egyedul karacsonyozonak!!
dec. 24. 22:09
 20/23 anonim ***** válasza:
...mert ilyenkor tudok 2 hetet elektronikával foglalkozni anélkül, hogy emberek hülyeségét hallgatnám, és kötelezően cseverésszek a semmiről. Régen a nyári szünetekben építettem pl erősítőt, keverőt, katonai rádióvevőt, műszereket, elment vele a 2 hónap, most semmire nincs időm az emberek miatt. Még assemblyben programoztam digitális oszcilloszkópot is mikrokontrollerben 2000 előtt. Mintha homokszemekből építenék házat. Most egy arduinóval pár perces dolog lenne, de a fiókból elővenni valamit is drága időbe kerül. Mennyi időm volt iskolás koromban, el sem hiszem utólag, hogy mennyire ráértem! Csak tesiből buktam 1x, augusztusra készülni kellett pótvizsgára, az egy spártai nyár volt! De a többi nyaram szabad volt. Nem kéne már dolgozni járni többet, 50 leszek, de kb 100 millió kéne a meglévő mellé, hogy abból eléldegéljek és nem tudom, honnan szerezzek ennyi pénzt. Pedig csak akkor veszek cipőt, ruhát, ha elszakad és már nem tudom megvarrni, nem pazarlok.
dec. 25. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!