Milyen fa lesz karácsonykor otthon, igazi vagy mű?
Mű. Nekem soha nem volt, se mű, se igazi, mert utálom a karácsonyt. Ezért megölni egy élőlényt? Sose találkoztam nagyobb hülyeséggel. Nem hat meg, hogy ezért termesztik. Tegye fel a kezét, akit megnyugtatna, ha azt hallaná, őt azért csinálták, hogy megöljék😂
Mivel már van egy csecsemőm, neki lesz fa. Találtam itthon egy műt, rokonomé volt. Vettem rá világítós baromságokat, őt úgyis csak az érdekli, nem az, mű vagy nem. Engem meg csak ő érdekel.😁
Mufenyonk van, tekintve hogy mar december elejen felallitjuk, nem lenne praktikus az igazi.
Meg nekunk igy egyszerubb, csak egyszer kellett kolteni ra, mar 8 eves, de meg mindig gyonyoru es jo nagy.
Egy nagy igazi fenyot haza se tudnank hozni az icipici autonkon, kicsit meg nem akarok.
Évek óta mű van, a legjobb választás volt. Jó minőségűt kell venni,a miénkről élőben sem mondanád meg,hogy nem igazi.
Nincs a rengeteg macera, kiválasztás, tárolás, faragás, takarítás, kidobás...
Mindig szép, végig az.
Kb 2-3 év alatt behozza az árát.
Környezetvédelmi okból is igazi.
A mű ökológiai lábnyoma sokkal nagyobb (mérgező gyártás, szállítás, szolgál 5-10 évet najd lebomlik 500 alatt...). Míg a karácsonyfát nem erdőkből vágják ki, hanem csak erre ültetett parcellakról. Ha nem lenne ra kereslet, nem is ültetnék, holott a növekedése alatt is oxigént termel. Miután az otthon dísze lett pedig komposzt lesz belőle, ami szintén a földet taplalja.
Amúgy nincs autónk, gyalog hozzuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!