Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen fa lesz karácsonykor...

Milyen fa lesz karácsonykor otthon, igazi vagy mű?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy idén műfenyőt kéne venni és minden faragás és hullajtást megúsznánk. Attól függetlenül imádom az illatát meg szépek is. De nem tudom mi lenne a jó megoldás. Hol lehet szép műfákat kapni?
tegnap 22:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%

Műfenyőnk van, én szeretem.

Ha igényled az illatot lehet kapni levágott fenyőágat vázába az obiban pl. De biztos más helyeken is.

tegnap 22:10
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Igazi fánk lesz. Több okból.
tegnap 22:40
 3/30 anonim ***** válasza:
57%
Mindig igazi volt. Egy mű sosem lesz igazán szép. Ráadásul semmi egyediség nincs benne.
tegnap 22:51
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
Igazi fa lesz. Minden fele disszel,semmi elore megtervezett dolog nem lesz benne
tegnap 23:00
 5/30 anonim ***** válasza:
44%
Ha rajtam múlna mű lenne. Utálom hogy még a macska seggéből is tűlevél potyog egész tavaszig. De a férjem ragaszkodik az igazihoz. Akkor viszont már én gyökereset szeretnék, nem egy fahullát. Nekem is az volt a legjobb élmény gyerekként mikor választhattam élő fenyőt. Direkt mindig a legrondábbat választottam, mert az biztos nem kell senkinek. Aztán karácsony után elültettük hátul a kertben. Azóta is megvannak. De persze ez is csak pár évig ment így a helyhiány miatt. Nekünk meg kertüni sincs. Úgyhogy gyanítom hogy csak a vágott fenyő lesz a vége.
tegnap 23:07
 6/30 anonim válasza:
52%

Műfenyő, több okból:

-Drága az igazi

-Nagyon potyog

-Nem is igazán tudnám hogyan hazavinni, macerás a szállítása

-Sajnálom az élő fát (jó, tudom őket pont ezért termesztik.)

Sokáig kínlódtunk vele, mert hogy úgy az igazi, meg a karácsonyhoz hozzátartozik az illat. De mifelénk most már inkább csak ezüstfenyőt lehet kapni, annak meg ugyanúgy nincs illata, szóval én már inkább letettem róla.

tegnap 23:12
 7/30 anonim ***** válasza:
49%
Évek óta műfenyő van, fehér színű és nagyon szeretjük
tegnap 23:16
 8/30 anonim válasza:
51%
Ennek a kérdèsnek mi köze a gyerekvállaláshoz? Rossz a kategória így
tegnap 23:16
 9/30 anonim válasza:
86%
Cserepe, már egy jó pár éve ez a fa van. De kint lesz a teraszon, az ajtóüveg előtt. Így a meleg sem viseli meg.
tegnap 23:17
 10/30 anonim válasza:
59%

Nekem mióta saját családom van műfenyőm , van de gyönyörű, meg nem mondaná az ember róla és ilyen fehér havas. Vannak ezekből is minőségik, persze nem olcsó , de hát egy örök életre vettem.

Okok:

- Egyszer kell megvenni

-Szegény Fenyőfa több évig nő erre kivágják azért hogy valakinek a házát díszítse két hétig ?

- Olyan országban lakom . ahol már december 1-jén felrakják a fát , így karácsonyra már nem is maradna rajta levél

- Az igazi fának az elszállításárt itt keményen fizetni kell

- Nincs autónk így az igazít haza se tudnánk hozni

Ettől függetlenül igen, én is nagyon szerettem , mikor kiskoromban mentünk választani a fenyőfát , dehát ez 30-40 éve volt most más van , ennyi. Annak viszont örülök hogy a gyerekem több mint egy hónapon keresztül élvezheti a csodás fát meg karácsonyi hangulatot, nem az van , hogy egy hétig fent a fa aztán lebontjuk

tegnap 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!