Mennyire van az utóbbi években karácsonyi hangulatotok az ünnepkor, vagy annak közeledtével?
Figyelt kérdés
nov. 26. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Nagyon.
Közepesen.
Minimálisan, vagy semennyire.
26 szavazat
2/8 Potyondi Gergely válasza:
Nekem nagyon. A Karácsony meg a Húsvét a legszebb ünnep.
3/8 anonim válasza:
Tavaly nagyon idén nem annyira mozgat meg
4/8 anonim válasza:
Itt fekszem a kanapen 40fokos lazzal :/
5/8 anonim válasza:
Hangolódás van, advent első vasárnapjától már eléggé abban szoktam lenni.
Tudom, hogy csak a filmek meg a karácsonyi énekek miatt van, de ha vastag hó is lenne az nagyot dobna még a hangulaton. :)
6/8 anonim válasza:
Egyre kevésbé. Mondjuk a családom többi tagja Grincs, szóval...
7/8 anonim válasza:
Mióta egyetemen vagyok és még december 16-22 között baromi nehéz vizsgáim vannak, azóta azt se veszem észre, hogy már decembert írunk.
Talán december 23-án estefelé tudok már valamennyire áthangolódni, és dec 24-25 karácsonyi hangulattal telik, szóval megvan a hangulat, de nem olyan mint az egyetem előtt.
Az egyetem előtt ilyenkor már javában karácsonyi hangulatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!