Karácsonyi hangulatod van?
Én pár héttel ezelőtt jobban éreztem a karácsonyi hangulatot, aztán szép lassan lecsillapodott.
Most gyújtottam illatgyertyát, sütöm a sütiket, szól a zene, de még nem az igazi.
Az van, bár egy kevés hó azért nem ártana legalább karácsony nyolcadára, ha nem is karácsony napjára, ahogy tavaly is volt.
Viszont véleményem szerint a karácsonyi hangulat abszolút nem ettől függ. Mi van azokkal, akik Izraelben, Görögországban/Cipruson, Egyiptomban, Szíriában, Indiában, Afrikában stb. élnek, és keresztények, ünneplik a karácsonyt? Náluk szinte soha nincs hó, mégis nagyon meghitt, boldog karácsonyt tartanak. Ez olyan, mint a kismillió ajándék, fogyasztás, pénz, csili, meg vili dolgok karácsonykor. Azok is tetszhetnek nekünk, de nem ettől függ az ünnep, és annak valódi jelentése/jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!