Mit tegyek ha semmi karácsonyi hangulatom nincs?
Jó kérdés. Miért nincs? Amúgy nekem sincs, sőt, kifutnék a világból, csak ne kelljen most itt lennem. És sajnálom a lányomat, mert ez lesz a legpocsékabb karácsony az elmúlt 10 évben...
Esetleg karácsonyi filmeket kellene nézned, vagy zenét hallgatni..
Nekem nem hogy karácsonyi hangulatom nincs hanem utálom az egészet.
Erőltetett rokonlátogatások vendégek stb.....
Ide ajándék oda ajándék
Rokoni számonkérések hogy miért nincs még feleséged,gyereked, nagyobb lakásod stb....
Kedves utolsó, ezt nagyon sajnálom. NÁLUNK szerencsére nincs ez, eddig is csak anyós volt velünk szenteste ( tavaly karácsony előtt hunyt el), már ő sem. Csak hárman vagyunk. Illetve régen jött az egyik tesóm a párjával, de kb 10 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Mással meg eddig sem jártunk össze..
Sokkal nyugodtabb hármasban...
Nézegessél karácsonyi meglepetéseket. Kiket tudnál őszintén szeretni, akiket meg is ajándékoznál, pl. legalább egy képeslappal?
Nekem még december elején nagyon volt karácsonyi hangulatom, de mostanra kissé múlófélben van.
Rá kellett jönnöm már megint, hogy NEM IGAZI "jóbarátok" vannak mellettem a bajban - ez főleg egy új munkáltatómra vonatkozik, aki egy darabig azt HAZUDTA, hogy megfelelő munkaerő vagyok a számára.
Amúgy vegyes érzéseim vannak az ünneppel kapcsolatban. Amolyan össztársadalmi szokás, aminek a hangulata valamilyen módon magával tud ragadni - ideig-óráig. Főleg a hosszabb, gondtalan pihenés a vonzó benne.
"Mit tegyek ha semmi karácsonyi hangulatom nincs?"
Keszulj a Husvetra!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!