Most, hogy első advent van, nektek is egyre jobban karácsonyi hangulatotok van?
Nekem igen, el is kezdtem hallgatni karácsonyi dalokat:
https://www.youtube.com/watch?v=qE4ZEgBlVYg&feature=youtu.be
Sajnos most ilyen válságban senkinek sincs ilyen hangulata..
Megértem és örülök neki, hogy ilyen boldog vagy, valószínűleg még gyerek vagy de neked is meg kell értened, hogy ez a karácsony most nem az az "igazi" karácsony lesz.
Talán majd jövőre, talán már soha... Ilyen az élet.
1es, már miért ne lenne igazi a karácsony? Mert nem tudnak az emberek egy síparadicsom jakuzziában pezsgővel koccintani? Ugyan.. Jézus is egy barlangba született az állatok közé, mégis az volt a legboldogabb karácsony. Állj hozzá pozitívan, hidd el jobb lesz. :)
A kérdésre válaszolva, engem is néha elfog már a karácsonyi hangulat, bár ez egyszer-kétszer nyáron is megesik velem. De a vizsgák után már át fogom adni magam a karácsonyi playlisteknek is :D
"Jézus is egy barlangba született az állatok közé, mégis az volt a legboldogabb karácsony."
Ez nagyon aranyos és szívmelengető volt, köszönöm! :)
Nem értem, mindenhol a keserűséget meg a gyászt tolják az orrom elé nekem is ha karácsonyról beszélek.
Állandóan ha valahova leírom, hogy várom és a kis családom összegyűl jön egy utálkozó aki azt írja, hogy majd ha lélegeztető gépre kerültök... :((
Nem baj kérdező, ne foglalkozz az ilyen emberekkel légy hálás, hogy ott a családod, én is az vagyok és ünnepelj csak, ez a természetes :)
Az ilyen befásult kommunisták meg hadd vergődjenek négy fal közt szájmaszkban elzárkózva a civilizációtól.
3-as annyira jó volt olvasni ezt a pozitivitást! :)
Egyébként nekem is ünnepibb hangulatom lett, pláne, hogy szülinapom is van akkor :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!