Melyik a legjobb vásári kaja vagy ital? Melyik hozza el neked a karácsonyi hangulatot?
Figyelt kérdés
Nekem a forró tea és a forralt bor a kedvencem. Ha kinegyek egy karácsonyi vásárra, akkor mindig veszek. Nektek mi a kedvenc vásári dolgotok?2023. dec. 2. 16:18
1/11 anonim válasza:
Gofri. Csak ilyenkor eszünk a lányommal a városi adventi vásárban.
2/11 anonim válasza:
Nekem a forró csoki a kedvencem :)
3/11 anonim válasza:
Forralt bor, corndog és velős pirítós lilahagymával. Nekem ezek ami nélkül nincs adventi vásáros hangulat.
6/11 anonim válasza:
Narancsos forralt bor:)
Meg a kenyér lángos meg szokott ilyen nagyon sűrű "forrócsoki" szerű dolog lenni az is jó.
7/11 anonim válasza:
Forralt bor, de mi itthon csinálunk, mert olcsóbb és fényévekkel jobb, mint a vásári.
10/11 anonim válasza:
Forralt bor és nekem a sült kolbász volt ilyen mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!