Volt már nagyon rossz karácsonyotok? mi okból?
remélem mindenkinek vidám karácsonya lesz idén,nem akarom elrontani a hangulatot. Nekünk most nagyn jó lesz,sok látogatás,de sokat gondolok azokra akik most szenvednek. pl. mikor LLjunior fia meghalt,vagy Sallai Nóra most felébredt és talán karácsony előtt megtudja,hogy a fia meghalt,és,hogy valójában már az egész ország rég tudja ezt és siratja.
Nekem is voltak persze régen pocsék karácsonyok.apukám pont karácsony előtt halt meg szülinapomon 13 éves koromban,bár tizenéves koromban gyakran voltam egyedül karácsonykor,mert mindig anyát osztották be dolgozni a kisgyerekesek helyett,nem zavart filmeztem stb,de mikor egyszer barátnőmhoz átmentem karácsonyozni és 12-en voltak,hirtelen sírtam :P talán akkor ütközött ki..
nektek az életben mikor voltak rossz karácsonyaitok?
Amikor apám részeg volt (ez elég sokszor előfordult) és végigaludta a karácsonyt. Illetve egyszer anya kórházba került gyógyszermergezessel és 3 hétig ott volt, még szilveszterkor is.
Apa meghalt amikor 20 éves voltam. Azóta csak jó karácsonyokra emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!