Elrontaná a karácsonyodat, ha pont akkor lenne a szülinapod is?
Én december elejei vagyok, az egyik lányunk december kozepen szuletett. A sajatomat nagyon szeretem, hogy mar az adventi időszakban van, a lanyomet is, de az már kicsit kényelmetlen, hogy közel a karácsony. Én nem örülnek neki, ha bármelyikünk szülinapja is karácsonykor lenne, nagyon féltem, hogy a lányunk nehogy akkor szülessen, mert 21-re voltam kiírva vele, de végülis megszületett majdnem egy héttel előbb. Örülök, hogy így alakult és nem kell egy napba zsufolni mindent.
Persze ha véletlenül szenteste vagy karácsonykor születik, akkor sem esünk ketsegbe, de én speciel örülök, hogy igy alakult. :)
Én 24-én születtem este. Hát őszintén... Nem igazán emlékszem gyerekkoromból, hogy bármikor ünnepeltük volna. Nálam is az volt, mint amit előttem írtak. Süti van, elhangzik a bűvös mondat, hogy "Boldog szülinapot!" és ezzel le is van tudva.
Esetleg ismerősök írnak, mert nyilván senki nem ér rá találkozni nem hogy ünnepelni velem. Régebben beszédtéma volt ismerőseimmel ez a helyzet, de akkor is annyit kaptam, hogy nyugodtan menjek el hozzájuk kicsit ünnepelni. Bár az meg milyen szülinap, hogy én kopogtassak végig... De nyilván ezekből sem lett semmi mert senki nem ért rá, így elengedtem.
Szóval én úgy érzem, hogy nincs is szülinapom. Másnak legalább elmennek ünnepelni, meglepetés bulik stb... Na mindegy is.
Előre is boldog szülinapot! Bár tudom nem sokat jelent. (#13-as vagyok)
Nekem a "legjobb" az volt, mikor egyik ismerősöm 30 lett. Mondta, hogy mennyire fontos lenne neki ha elmennék a buliára. Ez meg is történt, de a poén, hogy arra sem emlékszik, hogy ott voltam. :D
Most én leszek 30, de csak a szokásos lesz. Bár ez inkább ilyen felfogás kérdés kinek mit jelent a 30. szülinap.
Szerintem a legszomorúbb, hogy szeretet ünnepe stb, de mégis mi vagyunk elfelejtve.
Nekem valahogy ez a karácsony, szülinap téma inkább csak egy szabadság így év végére.
Ja a másik, bár gondolom nem sokakat érdekel. De mindig megkaptam, hogy hű de jó lehet karácsonykor születni, mert két ajándék stb. De ebből inkább az volt, hogy úgyis karácsony, nem kell plusz ajándék. Bár alapból nem igazán szoktunk ajándékozgatni, de mikor ajándékoztunk, akkor is ez volt.
Jó lenne élvezni a karácsonyt, ahogy mások, de nekem ez nem igazán megy. Inkább pihenés, filmezés. Bár nem tudom ki élvezi ezt a tömeget az üzletekben.
Köszönöm szépen! Neked is boldog szülinapot! Ma tartjuk mindketten🥳
Igen en is inkabb csak a karacsonyt elveznem, mindenfele bosszanto gondolatok nélkül hogy miert pont most van a szülinapom is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!