Karácsonykor facebookra ki akarom tenni a karácsonyi ételeimet mármint nem főzőre vagy sütösre de idáig nem volt nálam enyi kaja karácsonykor ezért hülyeség ? pont akor ha idáig nem tettem ki
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 22:21
1/7 anonim válasza:
Hogy mi van?
Ez olyan mintha nem is magyarul irtad volna. Próbáld meg mégegyszer elmagyarázni.
2/7 anonim válasza:
Augusztus 24.ike van
Hol a fa*omba van még karácsony
3/7 anonim válasza:
A saját profilodra nyugodtan rakd ki, miért ne lehetne?
Már ha jól értem a kérdést...
4/7 anonim válasza:
A saját oldaladra azt teszel ki, amit akarsz, de minek?
5/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. A fotóidat akarod kitenni, a receptjeidet, vagy azt, hogy pénzért vagy rászorulóknak ingyen van ez meg az karácsonyi kaja?
Bármelyikről is van szó, mindenre van lehetőség, a saját Facebookján mindenki azt csinál, amit akar.
6/7 NTBS válasza:
Nyugodtan rakd ki, de még ráérsz gondolkodni rajta.
7/7 anonim válasza:
Csak inkább ne írj hozzá semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!