Férfi szépségápolási csomagot tudtok ajánlani, ami nem csak a szokásos tusfürdő, dezodor kombó?
Figyelt kérdés
nov. 16. 20:42
1/6 anonim válasza:
Sima folyékony szappan tetőtől talpig azt kész. Nem majd még tusfürdő meg külön sampon, mi?
2/6 anonim válasza:
Hát nem nagyon van. Niveának van olyan csomagja amiben pluszban van krém és egy tusfürdő, vagy olyan is van belőle amiben krémek vannak(fényvédő, arctisztító, testapoló). Borotva-borotvahabos van még.
Talán van olyan ahol van parfüm és hozzá dezodor vagy tusfürdő.
Kinek lesz az ajándék?
3/6 anonim válasza:
Mi kellene még bele?
Én nagyon szeretem a Rituals márkát, nekik van többféle méretű csomagjuk, amiben tusfürdő, sampon, testápoló stb. van.
Ez pl. a legkisebb:
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
A Rossmann webshopban láttam olyat, hogy borotva+borotvahab, vagy Dove csomagban a tusfürdő, egyéb mellett volt ajándék kulacs is benne. Illetve több márka eleve neszeszerbe teszi ezeket, ami szintén jó kiegészítő szerintem. Láttam még Costa szemes kávés csomagot is, igaz az nem szépségápolás témakör, de gondoltam leírom.
6/6 anonim válasza:
Én most Ziajás ajándékcsomagokat vettem a család több tagjának is, mert nekünk nagyon bevált a márka, és a pasi termékek is jók. Az öcsémnek pl. olyat vettem, amiben Ziaja MEN tusfürdő, deo, egy hidratáló arckrém van egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!