Valaki készít otthon kozmetikumokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pár napja láttam egy videót a zero waste(Nem termelünk hulladékot ,hulladék mentes élet).Ez láttán megszeretném próbálni otthon elkészíteni a tusfürdőt,sampont.Jó dolognak tartom mert nem veszed meg a műanyag dobozosat ami a szemétbe kerül és sokkal természetesebb anyagokat tudsz bele tenni.Aki csinált már ilyet vagy folyamatosan készíti mik a tapasztalatok?Megéri?Jobb mint a bolti?Recepteket is szívesen fogadok.😊2019. szept. 5. 22:07
1/2 anonim válasza:
Mosodioport rendeltem hajssmpon es turfurdo helyett. Meg nem probaltam ki magamon,de tuti jo lesz. Ruhakat mar mostam vele. Jo lett!
2/2 anonim válasza:
Egy ismerősöm készít kecsetejjel mindenféle kézműves szappanokat, és hasonlókat, én imádom, nagyon jó a bőrömnek.
Szerintem ha találsz egy megbízható helyet ahonnan veheted, ahol biztosan nincs semmi fertőzésveszély, vagy kedved van kitanulni ilyesmit, akkor az ilyen kézműves dolgok jók lehetnek. Ha te csinálod, hobbinak is tök jó, egy kis pénzt is kereshetsz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!