Tudtok olyan Dove csomagot, ami tusfürdő-szappan-sampon, vagy tusfürdő-szappan deoból áll?
Figyelt kérdés
Az első lenne a legjobb(ha esetleg tudtok olyat, amit pl nem csak rendelni lehet ebben a felállásban azt is megköszönném).2019. nov. 14. 18:05
1/3 anonim válasza:
Karácsony környékén minden tele van ilyenekkel. Bár sampont még nem láttam ilyen pakkokban. [link]
dm-nél most ezek vannak. üzletkereső azt is megmondja kapható-e a közeledben.
2/3 anonim válasza:
Nézz szét a drogériakban,super marketekben. Ezer fajta kiszerelésben kaphatóak az ilyen csomagok.
Most karácsony közeledtével meg főleg dugig vannak a boltok velük!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy tele van, meg Google-t is végig böngésztem, mielőtt kiírtam a kérdést, csak amiket találtam(és pl van benne sampon) abban van másik 2 olyan termék, amit az ajándékozottom biztosan nem használna és emiatt nem szeretnék 5000 forintot kiadni fél csomag miatt.
Igen betudnék menni, csak célirányosan szerettem volna keresni, ill. tudni mennyivel számoljak rá.
2019. nov. 15. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!