Borotvahab, borotvagél, borotvazselé vagy tusfürdő?
Férfi vagyok.
Első kérdésnek azzal indítok, hogy a zselé és gél között van valami különbség?
A következő sorok pedig a fontosabb részei a kérdésnek. Melyik a legalkalmasabb test borotválására? Sokan azt mondják, a tusfürdő teljesen megfelelő, de nekem nem annyira ment azzal. Jól siklott, de nem szedte le normálisan a szőrt. Olyan volt, mint ha a tusfürdő egy réteget képzett volna, ami megvédi a szőrt, nem pedig segíti az eltávolítását. Tusfürdőn kívül semmit nem vásároltam még, mert az arcomat hajnyíróval szoktam.
Valami hozzáértő ember, aki már próbált boldog-boldogtalant, az meg tudná mondani, hogy melyik a legalkalmasabb szerinte? Persze mindenkinek más, csak érdekelnek az egyéni vélemények, és az általános is, hogy ha valaki ért hozzá, az meg tudja mondani, hogy a tusfürdő miért alkalmas/miért nem alkalmas.
Arcot próbált már valaki tusfürdővel?
Köszönöm a válaszokat!
Legutóbb is tusfürdővel próbáltam, és most nem volt vele gond. Szerintem nem nyomtam rá eléggé a borotvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!