A DM-ben kapható Balea samponok, tusfürdők és szappanok is vannak olyan jók mint a többi?
Sokkal olcsóbbak, mint a Nivea, Fa, stb. tusfürdők, de nem tudom megérik-e az árukat.
Van esetleg olyan, aki ilyennel mosakszik?
Mik a tapasztalatok?
A tusfürdők pont nem váltak be, de nekem szinte semmi, nagyon száraz bőröm van.
A samponok közül a Professional vonalat szeretem, több is bejött közülük.
Én Balea tusfürdőket és folyékony szappanokat rendszeresen veszek. Szerintem teljesen jók. Mindig sokféle új illat van, nem tudod őket megunni. Igaz, a tusfürdők illata nem olyan tartós, mint mondjuk egy Fa tusfürdőé, de ez nekem például nem gond, ilyen kis hétköznapi rohanós tusoláshoz pont megfelel. Én mondjuk azért is szoktam rá ezekre a tusikra, mert nem tudok általában spórolni a tusfürdővel, és inkább az olcsóbból használok el többet, mint a drágábból. :D Szerintem egy próbát megérnek.
Samponokról nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem próbáltam. De nem is fogom valószínűleg, samponból ilyen téren kényesebb vagyok, arra nem kenek akármit.
Pont a Nivea, Fa, és társaik borzasztóak :D Nézd meg az összetevőiket, és hogy mennyire irritáló anyagok vannak bennük. Én már évek óta nem vagyok hajlandó ilyeneket használni, és a bőrömön is látszik hogy figyelek arra hogy mit kenek rá. A Balea termékeknek mondhatni egy fokkal jobbak az összetevőik, és "minőségben" is kb ott vannak, ahol az említett márkák. Kérdés, hogy kinek mi számít minőségnek.
Használd a Krémmániát, keress rá a termékekre, szerintem érdemes ott tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!