Igen, ez tényleg nagyon szép szokás, őrizzétek is meg, amíg csak lehet!
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
nov. 15. 20:15
2/11 anonim válasza:
Mi is :) Nálunk úgy van, hogy férjem szülei jönnek vacsorára. (nagyszülők sehol nem élnek már) Az én családom (szülők-2 testvérem a családjukkal-gyerekeikkel-menyük-vőjük-unokák is vannak már) vacsora után jönnek át hozzánk 6 óra körül és nálunk van a "sütizés". Sőt! Van egy baráti házaspár is, akik átjönnek ilyenkor a lányukkal-vőjelölttel. Imádjuk ezt az estét, hogy mindannyian együtt vagyunk :) Vacsi már azért nincs teljesen együtt, mert nincs akkora asztalom, hogy mki leülhessen hozzá... 8 éve még a vacsi is közös volt :) Szerencsére itt lakunk egymáshoz max 10 percre mindannyian, így könnyű ezt megoldani. :)
nov. 15. 20:15
3/11 anonim válasza:
Nálunk is így (volt) szokás mindig. A férjeméknél nem, neki kicsit más az igénye, tavaly így hármasban voltunk.
Engem nem zavar, ha többen vagyunk, sőt öröm, hogy van kivel.
nov. 15. 20:30
4/11 anonim válasza:
Ez szép szokás, jó lenne, ha minél többen így tennének.
nov. 15. 20:34
5/11 anonim válasza:
A szentestét mi nem terjesztjúk ki a tágabb családra, hanem 25-én látogatjuk a rokonságot.
nov. 15. 21:22
6/11 anonim válasza:
Mi szenteste csak szülők, gyerekek vagyunk, 25-én megyünk át nagyszülőkhöz, és akkor jön a nagyobb család.
Szerintem nem igazán számít, mikor van együtt a teljes család, ha valamelyik nap összejön és nincs idegeskedés miatta/közben :)
nov. 15. 22:08
7/11 anonim válasza:
6- teljesen egyetértek veled :) Nálunk azért is alakult ez így, mert utána aztán "szétszéled" a család a szélrózsa minden irányába.. más városba is... stb.. Ha Szenteste nem jönnénk így össze, akkor már semmi esélyünk sem lenne ebben a pár napban együtt lenni, így, mindannyian. <3 "2"
nov. 15. 23:14
8/11 anonim válasza:
Amíg otthon laktam elég sokan ünnepeltünk együtt.
Szüleim, 2 tesóm, apa ikertesója és neki a családja.
2 éve költöztem külföldre. Idén például haza se tudok menni :(
nov. 16. 09:51
9/11 anonim válasza:
Egyedül fogom tölteni. Megszoktam.
dec. 6. 13:14
10/11 anonim válasza:
9# Én is, szeretek is ilyenkor egyedül lenni. Aztán elmegyek az éjféli misére, hacsak nagyon el nem alszom addig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!