Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz a gyerkőcnek?

Ki mit vesz a gyerkőcnek?

Figyelt kérdés

Most készülök megvenni a karácsonyi ajándékokat.

Van egy 10 éves és egy 5 éves lányom.

A nagynak ezeket gondoltam/amiket kért:

Kuromis: pulóver, nyaklánc, karkötő, táska, szájfény, zokni.

Fülhallgató, oxo tea szett, Nintendo Switch játék, szájfény, körömlakk, fürdőbomba.

Kicsinek: interaktív cica, kirakó, Gabi babaházból a figurák, óra, pizsama.

Még szeretnék neki egy két dolgot de már kifogytam az ötletekből 😅

nov. 14. 19:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
Most ide jöttél hencegni.??!!
nov. 14. 19:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért hencegnék?
nov. 14. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Mi 1 dolgot szoktunk venni,amit kér. Nem az egész boltot..

Már megírta a listáját,kitől mit kér.

nov. 14. 20:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Én se az egész boltot veszem meg 😊
nov. 14. 20:09
 5/11 anonim válasza:
76%

Hát én ennyi mindent nem vennék ez baromi sok és én túlzónak tartom.

Mi max 3 dolgot veszünk a fiunknak bár ő még fiatalabb, mint a te gyerekeid.

nov. 14. 20:10
 6/11 anonim válasza:
100%
Nekem a nagyobb fiam 5 éves, én is elkezdtem írni a listát… nagy a család és csak a mi 2 gyerekünk a pici, úgyhogy mindenki nekik ajándékoz… szóval eddig a Logico primo sorozat feladatlapjait írtam fel, abból kapott egyet most a szülinapjára és imádja. Aztán egy gyurmakészletet kinyomóval, számfestőt és a Lucas és Lea főzős könyvből a sütiset írtam fel, szeret segíteni, így még önállóbb lehet. :) Gondoltam még egy társast és valami építőjátékot is felírok, mert azok most nagyon tetszenek neki.
nov. 14. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj, de ez egyenes út ahhoz, az elkényeztetéshez. Ha most ennyi mindent kap mi lesz vele később?
nov. 14. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Ez tényleg elég hencegés jellegű kérdés. Mi sem kaptunk/adtunk sose ennyi ajándékot, ráadásul minek szájfény és körömlakk egy 10 éves lánynak? 10 évesen még 4. osztályos...

Ennyi ajándékkal csak el fogod őket kényeztetni, aztán el fogják várni ezt az irreálisan magas színvonalat akkor is, ha nem lesz pénzed ennyi ajándékot venni. Jobb egy pénzügyi határt szabni: gyerekenként 10-20k maximum, pénztárcához mérten, és inkább a közös családi élményekbe (karácsonyi vacsorakészítés, faállítás, betlehemezés) fektetni, mint a lélektelen ajándékokba. Sosem kaptam sok ajándékot, de nem is emiatt vártam a karácsonyt, hanem a család együttléte, élmények miatt.

nov. 15. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Nagy a szegénység 😭
nov. 15. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

P.S.

A lepontozásokból látszik, hogy valakiknek gyerekkorukban nem volt Rubik-kockájuk!

🤘🤪🤘

nov. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!