Besegít a férjetek, párotok a még pici gyerkőcnek az Anyák napi köszöntésben?
Egy kisbaba, kisgyerek még nem érti ezt az ünnepet. Te mire vágysz? Hogy a szívéből szóljon a köszöntés, mikor már megérti vagy mint egy robot, ráerőltetve legyen ez az egész?
Az egy dolog, hogy a párod kifejezheti a szeretetét, köszönetét irántad, mint anya. De szerintem ez sem elvárható és ha elvárják, már nem lehet őszinte a köszöntés...
A hétköznapok során észreveszed, mikor megbecsülnek? Mikor a gyermeked szeret téged és fontos vagy számára? Ha igen, akkor ennek semmi értelme- ha nem, akkor pedig lehet, jobban kéne figyelni és kis önismeretet gyakorolni. :)
De őszintén ha ez az első akkor mégis mit vársz egy éves sincs a gyerek…
Én nem különösebben rajongok ezért az ünnepért de az ágyban fekve megjegyezte a férjem hogy mond baba hogy boldog anyák napját… 6 hetes még csak, de egy kisgyerektől ilyet else várnék nem is érti…
Nem, nem is akartam.
Még az ovis anyák napi ünnepségek is mindig nagyon kínosak voltak nekem
nem köszöntöttek fel , de nekem annyira nem is fontos, nem esik rosszul
anyukám 15 éve nem él, igy mi csak a ferjem anyukáját köszöntjük, illetve apukám élettársát , de semmi extraval
holnap lesz a bölcsiben anyák napja, ott majd köszöntenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!