Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nem értünk karácsonyi ajándék...

Nem értünk karácsonyi ajándék vétellel kapcsolatban a férjem családjával. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Pl. idén, hogy mobilra kéne összedobni a pénzt valakinek. Ők Samsung Galaxy S10-t vennének, ami bár nem rossz, de nem mai. Lehetne alig drágábban Samsung Galaxy S20-at venni, csak az nem új, hanem "refurbished". Az egy sokkal jobb telefon. Nekem refurbished laptopom mobilom van, tisztítva, minden alkatrésszel adják ezeket, kifogástalan állapotban, pöpecül csomagolva érkezik. Sokkal jobb a galaxy 20-as telefon, mint a 10-es. Sokkal. De a család avval jön, használtat nem ajándékoznak, ezért a 10-est akarják venni. Rigolyásak.

Meg más karácsonyi dolgokban sincs egyet értés, de most a fentiről kérdem, kinek van igaza. Aki kapja a telefont az semmit se tud erről.

nov. 13. 08:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

én értem hogy te nagyon tudod a tutit kérdező, emrt te mindent sokkal, de sokkal mencibben, újabban és olcsóbban szerzel be, mint a férjed gonosz, visszamaradott és buta családja, csak egyrészt nem értem, miért nem állsz végre a férjed elé és meséled el neki is, mennyire utálod és lenézed a családját, másrészt azt nem értem, hogy hogy lehet egy ilyen hisztis pcsához eleve hozzámenni.

amúgy jó dolgok ezek a cunci kis felújítós-másodkézből dolgok, főleg, ha van tudásod, eszközeid (vagy ismeretséged) a további kis reparálásokhoz, kézműveskedéshez, mert különben vagy szerencséd van, vagy kapsz egy használhatatlan cuccot, ők meg ugye mossák a kezüket, nincs hova visszavinni, nincs garanciás csere, veheted a következőt. de értjük, ez nincs így, mert neked szerencséd volt, tehát mi többiek mind hazudunk.

nov. 13. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Van még az a lehetőség, hogy ti kiszálltok ebből, a többiek akik közösködni akarnak, azok összedobják arra a telefonra a pénzt, amivel ti nem értetek egyet, ti pedig vesztek külön valami mást.
nov. 14. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!