Nem értünk karácsonyi ajándék vétellel kapcsolatban a férjem családjával. Kinek van igaza?
Pl. idén, hogy mobilra kéne összedobni a pénzt valakinek. Ők Samsung Galaxy S10-t vennének, ami bár nem rossz, de nem mai. Lehetne alig drágábban Samsung Galaxy S20-at venni, csak az nem új, hanem "refurbished". Az egy sokkal jobb telefon. Nekem refurbished laptopom mobilom van, tisztítva, minden alkatrésszel adják ezeket, kifogástalan állapotban, pöpecül csomagolva érkezik. Sokkal jobb a galaxy 20-as telefon, mint a 10-es. Sokkal. De a család avval jön, használtat nem ajándékoznak, ezért a 10-est akarják venni. Rigolyásak.
Meg más karácsonyi dolgokban sincs egyet értés, de most a fentiről kérdem, kinek van igaza. Aki kapja a telefont az semmit se tud erről.
A gyerekem kapott tavaly nagyszülőktől egy ilyen felújított iphone-t. 1 hónapig hordtuk vissza a boltba, mert nem működöt rajta egy gomb, 1 hónapig szórakoztak vele, cserélgettek alkatrészeket, aztán széttárták a kezüket, hogy nem tudják mi a baja, de vissza nem veszik... Köszi!
Újhoz képest valóban olcsóbb volt, de ablakon kidobott pénznek meg sok.
5-ös, akkor rossz helyről lett véve. Amit én költöttem, nem lett kidobva a pénz, pont hogy az új lett volna indokolatlanul drága. Én Amazonról vettem, ilyen zöld csomagolásban jött.
Meg nekem az a bajom, hogy a 20-as tényleg sokkal jobb, mint a 10-es.
Amúgy sajnos nem lehet az ajándékozottat megkérdezni, ez is egy rigolyájuk, hogy az ajándék csak meglepetés lehet... Emellett magánvéleményem, hogy túlságosan befolyás alatt áll az ajándékozott, ha megkérdezés lenne, tuti az választja, amit az anyja mond. De nem lesz megkérdezés, náluk az szentségtörés.
3, valszeg az lesz, amit mondasz, hogy ők találták ki, az lesz. Csak szerintünk férjemmel rossz helyre teszik a pénzt. Jobbat lehet annyiért venni.
Amúgy egyik évben anyukának is vadiúj Samsung behajthatós lett véve, na az 1 évig se bírta. Ott is mondtuk, az könnyen tönkre mehet, de nem érdekelte őket mondván olyat akar az anyuka. Hát tönkre is ment, kidobott pénz volt az tényleg. Ha tudta volna mivel jár egy fold, hogy tönkre fog neki menni, nem akarta volna azt. Az is meglepi volt, nem tudott róla előre...
Jelenleg egy s10e készülékről tolom, és imádom! Pont a kezembe való a mérete miatt és semmi másra nincs szükségem.
Mondjuk aksit kellett benne már kétszer cseréltetnem, másodjára azt mondták az üzletben, hogy ez bizony sokáig tart majd, mert még is kell rendelni az újat. De béna volt az ember, mert ezt azután vette észre, hogy szétszedte a telefonomat. Úgyhogy felajánlott addig egy s20-at, amíg nem lesz kész az enyém.
Na azt gyűlöltem, nagyon nem bírtam vele megbarátkozni. A személyes érzelmeimen túl is volt egy nagy hibája: baromi hamar bemelegedett. Néztem rajta egy 5 perces videót, már nagyon forró lett.
Szóval az s20-at senkinek nem ajánlom, kérdező, nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!