Mit adtok ajándékba a párotoknak?
Hány évesem vagytok, és mennyi ideje vagytok együtt?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Én 16 éves lány vagyok, ő 18 éves fiú. 2 éve vagyunk együtt.
Csináltattam egy fotósorozatot az idei évünkről, meglepem egy edzőcipővel, amit már régóta szeretne (akkor nem lesz kifogás, végre mehetünk együtt edzeni 😜), illetve összeraktam neki egy tisztasági csomagot (sampon, balzsam, tusfürdő, kézkrém, pár férfi arcmaszk), illetve tervezek egy filmezős estét, kicsit feldobom majd a szobát, meg minden, még ezt nem pontosan találtam ki.
21 évesek vagyunk mindketten, februárban leszünk együtt 4 éve.
Idén eltűnt a kreativitásom, meg a keret is kisebb, ennél jobbakat szoktam adni,de most valahogy nem jött az ihlet.
Egy "csúnya karácsonyi pulcsit" kap, mert szóba jött, hogy nem kapott még soha. +édességet, energiaitalt, amiket szeret, és csinálok pár kreatív kis apróságot, a dobozt is megcsinálom, pinteresten néztem pár ötletes csomagolást.
27/N 36/F
Idén megbeszéltük a párommal, hogy nem ajándékozunk egymásnak semmi tárgyi dolgot, inkább élményt. Pl: elmentünk Pestre, most Pécsre készülünk (Győriek vagyunk)
Dec. 27-én leszünk együtt 2 éve
24 évesek vagyunk, 3 hete ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt.
Nekem az első páros karim. Tőlem egy Vasemberes párnát, egy szép nyithatós öngyújtót, egy iránytűt, és egy Vasember Lego figurát fog kapni. (N)
19 vagyok, barátnőm 16
Megbeszéltük hogy építünk egy gamergépet:) (szeretünk játszani és így könnyű is megvalósítani mert ez a szakmám)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!