Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Operaházban 70-80.000,- Ft...

Operaházban 70-80.000,- Ft egy jegy a Diótörõre nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés

Mennénk, de 1) már most alig vannak jegyek, ezek szerint mégsincs akkora szegénység, ha ilyen!! árakon már rég elkeltek, én Nyugaton nem fizettem ennyit 2) nem sok egy icipicit ennyiért?

Valaki volt már, megéri?

Biztos a világ egyik legszebb Operaháza és én vagyok fukar, de ez akkor is egy sokk.

Ilyen jól fizetik a társulatot? Remélem.

nov. 11. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ára. Amikor én be akartam ülni akkor 35 körül ment a jegy, de azonnal elkapkodták, már nem jutott. Aztán valamelyik évben feltették a videót egy napra, azt letöltöttem, így bármikor meg tudom nézni ingyen. Ókovács pofázását meg egy gombnyomás átugrani, bár ki is vághatnám a videóból.
nov. 12. 10:28
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Hogyne lenne sok, dehát mégiscsak opera. Ennyibe kerül.

Képzeld azt hogy a kocsidat tankolod. Vagy elmész bevásárolni.

nov. 12. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olcsóbban is jegyek, 10 ezer körül, persze nem a legtutibb helyeken, de ott is élvezhető. Időben kell jegyet venni, akkor lehet válogatni. A Diótörő csak korlátozott időben van, ezért is fogynak hamar a jegyek.
nov. 12. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
En tavaly voltam 3500-ert de latni semmit nem lattunk kb. Csak a kivetitot. A nagy tobbseg kulfoldi volt.
nov. 12. 12:28
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Viszonyítás kérdése. Tegnap olvastam, hogy a DWTS felvételére 50 ezer, az X-Faktor 40 ezer.

Ehhez képes egy operaházi karácsonyi jegy 70 ezerért sokkal jobban megérné. Legalábbis nekem. És nem is kerül minden jegy 70 ezerbe.

nov. 12. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Na meg van miért nem művelődőm! Azért, mert nem bírom meg fizetni.
nov. 12. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Meseszép, megéri megnézni!!! Álomszép tényleg!
nov. 14. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent idene en is neztem, sajnos az olcso jegyeket novemberben elkapkodtak. Nekem sem eri meg a 40 ezret. Tavaly 3500ert mentunk. Nem lesz fent esetleg iden online? Szívesen megneznem otthon de ennyi penzt nekem nem er meg, plane hogy mar hatszor vagy hetszer lattam.
nov. 15. 09:49
 19/20 anonim válasza:
Diótörő mindig drága volt sajnos. Időnként vannak kedvezményes előadások, idén nyáron is 50%os kedvezmények voltak. Meg vannak olcsóbb előadások is. Én pl márciusi bánk bánra vettem minap földszinti helyet 9 ezerért.
dec. 27. 10:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk ingyen is online ingyen jegyet.
dec. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!