Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy tudom hogy ők a Jézuska?

Figyelt kérdés
Ti hogy mondtátok el? Én nem merem elmondani pedig nagyon gáz hogy körülöttem mindenki tudja csak én nem. Sürgősen kellenek a tippek!!

nov. 6. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ezt nem kell elmondani. Mindenki rájön. Különben egyáltalán nem gáz.
nov. 6. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Ne vedd el tőlük ezt az örömöt.
nov. 6. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy, hogy a szüleid még azt hiszik, hogy ezt nem tudod?
nov. 6. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Csak öleld meg őket, és köszönd meg nekik az ajándékaid

Esetleg még azt is mondhatnád, hogy hálás vagy amiért külön figyeltek arra, hogy örömet okozzanak vele, és hogy nagyon szereted őket

Én szerintem elintézném ennyivel

Ők sem hülyék, nyilván tudták már mikor elkezdték az egész jézuskázást, hogy hamar rá fogsz jönni

nov. 6. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom hány éves lehetsz, én 9 voltam amikor osztálytárstól ezt megtudtam.

Fürdés közben hívtam oda anyát és annyit kérdeztem tőle:

Anya te vagy a Jézuska?

Innen már minden ment magától. De én tényleg kicsi voltam:)

nov. 7. 05:05
 6/9 SZTANN ***** válasza:
93%

Ezt a gyerekek elég korán megtudják - iskolában, oviban, idegen felnőttektől. Vérmérséklet kérdése, ki hogyan veszi. Nálunk a húgom (5 évesen?) vette észre a nappaliban a titkos faállítást, egyből be akart rontani, én meg csitítottam, pedig már régen tudtam, de nem akartam őket tetten érni.... Két eltérő személyiség. Aztán persze minden kiderült.

Nem kell nagy vallomást tenni róla, a szülők öröme, hogy meglepetést csináljanak. Csinálj te is ajándékot nekik, tedd a fa alá! Boldogok lesznek, és nem sértődnek meg, mert a kicsikéjük felnőtt a témában...

nov. 7. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

A "jézuska" az a szeretet, amit Karácsony környékén azzal fejezünk ki, hogy megajándékozzuk a másikat.

Ilyenformán semmi nem változik, hiszen az ajándék továbbra is a "jézuska", tehát a szeretet miatt kerül a fa alá.

nov. 7. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
"Apa, anya, tudom hogy a Jézuska nem létezik, már nagy vagyok."
nov. 7. 14:32
 9/9 anonim válasza:
100%
Készíts te is ajándékot nekik, csempészd a fa alá! Ebből tudni fogják azt is, hogy tudod, és azt is, hogy szereted őket és hálás vagy azért a sok meglepetésért, ami eddig volt.
nov. 7. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!