Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy tudom hogy ők a Jézuska?
Csak öleld meg őket, és köszönd meg nekik az ajándékaid
Esetleg még azt is mondhatnád, hogy hálás vagy amiért külön figyeltek arra, hogy örömet okozzanak vele, és hogy nagyon szereted őket
Én szerintem elintézném ennyivel
Ők sem hülyék, nyilván tudták már mikor elkezdték az egész jézuskázást, hogy hamar rá fogsz jönni
Nem tudom hány éves lehetsz, én 9 voltam amikor osztálytárstól ezt megtudtam.
Fürdés közben hívtam oda anyát és annyit kérdeztem tőle:
Anya te vagy a Jézuska?
Innen már minden ment magától. De én tényleg kicsi voltam:)
Ezt a gyerekek elég korán megtudják - iskolában, oviban, idegen felnőttektől. Vérmérséklet kérdése, ki hogyan veszi. Nálunk a húgom (5 évesen?) vette észre a nappaliban a titkos faállítást, egyből be akart rontani, én meg csitítottam, pedig már régen tudtam, de nem akartam őket tetten érni.... Két eltérő személyiség. Aztán persze minden kiderült.
Nem kell nagy vallomást tenni róla, a szülők öröme, hogy meglepetést csináljanak. Csinálj te is ajándékot nekik, tedd a fa alá! Boldogok lesznek, és nem sértődnek meg, mert a kicsikéjük felnőtt a témában...
A "jézuska" az a szeretet, amit Karácsony környékén azzal fejezünk ki, hogy megajándékozzuk a másikat.
Ilyenformán semmi nem változik, hiszen az ajándék továbbra is a "jézuska", tehát a szeretet miatt kerül a fa alá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!