Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajánlanátok Adventi naptárba...

Ajánlanátok Adventi naptárba ajándék ötleteket 16 hónapos gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
okt. 27. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jók ezek a kis képek, de szerintem egy 16 hónapos még kicsi a kifestéshez, úgyhogy én inkább pl. úgy csinálnám, hogy miután kiveszi az adott napi képet az adventi kalendáriumból, mondjuk együtt felakasztjátok valahova, hogy karácsonyhoz közeledve lássa, hogy egyre több képecske van már, és minden következő képnél végignézitek, megcsodáljátok és megnevezitek az eddigieket. :)
tegnapelőtt 09:44
 12/15 Kései Sirató ***** válasza:

Szerintem is jók a kifesős rajzok, nem baj, ha a gyerek még nem tudja rendeltetésszerűen használni a színest, legyen mellette az egyik szülő, együtt színezzenek!

Lényeg az együtt töltött idő és az örömteli adventi várakozás.

tegnapelőtt 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:

"Lényeg az együtt töltött idő és az örömteli adventi várakozás."

Ez igaz. :)

(De picik még a kezei a ceruzához vagy bármilyen rajzeszközhöz.)

tegnapelőtt 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt azt írják (jó, nem annyira szaklap, de hirtelen ezt találtam), 18 hónapos kor körül kezdi egyáltalán felismerni a színeket egy gyerek:

[link]

tegnapelőtt 10:04
 15/15 anonim válasza:
100%
Azzal nem árt ha csinál már most adventin naptárat,ismerteti vele az évszakot az eseményt.képeket raknék bele,figurákat ami hozzákapcsolható,azzal meg biztosan nem traktrálja vagy fárasztja ha naponta egy vmit mutat neki és mesél róla,sőt,ezáltal is fejlődik!
tegnap 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!